Cum pun limitare de viteza pe un DCI?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum pun limitare de viteza pe un DCI?

Salutare loganclub!
    Sar repde peste introducere....
    Am primit de la cineva o tema de studiu:

Cum pun limitare de viteza la 5 loganuri KissFM toate DCI ?

(Ce soft(uri)? Ce interfata ?)

Nu se poate pune limitare de viteza.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Andrei, s-ar putea sa se refere la Cruise Control, care se poate monta pe DCI-uri, din cate am mai citit si eu.
      dsl400 daca te referi la functia Cruise Control (setarea unei viteze, iar masina merge constant cu acea viteza -- Tempomat) .....cauta mai bine pe forum, pt ca sunt discutii pe acest subiect, si cred ca o sa reusesti sa gasesti informatii ff utile.

sigpic

Comment

Ba se poate. Nu e simplu, dar se poate. Atata timp cat exista tempomat pt dci, acelasi principiu se aplica si pt limitatoarele de viteza: numarator de impulsuri pe senzorul de la cutia de viteza, registru comparator, circuit suntare rezistenta pedala de acceleratie...Gata limitatorul. In principiu, cam de asta e nevoie. Pt pasionatii de electronica, acum aveti principiul, spor la calcule...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Cred ca treaba asta o pot face baietii care se ocupa si cu resoftarea,la o viteza prestabilita se taie injectia,asa cum se intampla la turatie.
          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Masinile sunt de firma si nu vrea ca soferii sa dea dupa ele pana crapa .

Comment

E cu dus si intors mai bine ai limita turatia la 4.500 de exemplu , ca degeaba o limitezi la 140km daca iei ii dau in gura pana la 6.000r/m...Dar si daca se apuca de vro depasire eu stiu sa nu se intample alte alea...E greu cu soferi ,gasesc ei rezolvarea....Bafta.
              sigpic

Comment

Originally posted by madi View Post
                Masinile sunt de firma si nu vrea ca soferii sa dea dupa ele pana crapa .
                masinile au limitare de turatie la 6000 rpm,deci pana acolo e safe
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Omul poate vrea sa le faca limitarea de viteza gen microbuze scolare (limitare de viteza nu de turatie).

Comment

Originally posted by GOLAN91 View Post
                    E cu dus si intors mai bine ai limita turatia la 4.500 de exemplu , ca degeaba o limitezi la 140km daca iei ii dau in gura pana la 6.000r/m...Dar si daca se apuca de vro depasire eu stiu sa nu se intample alte alea...E greu cu soferi ,gasesc ei rezolvarea....Bafta.
                    Tu ai citit primul post din topic?....E vorba de motoare dci cum sa le limitezi la 4500rpm cand asta e maxim pentru ele?
                    Poate ai vrut sa zici 2500rpm

Comment

Se poate "muta" limitarea de turatie mai jos, dar cu viteza, nu se poate asa usor, ci cum a zis Seba.

Comment

@dsl400 Am intrat pe situl Renault si ambele variante de motorizare dci ale modelului clio III au in dotarea optionala Tempomat - limitator de viteza la pretul de 251 euro .De ce nu iei legatura cu un sevice renault sa vezi cat te costa sa pui tempomat?

Comment

El nu vrea tempomat, ci limitarea vitezei. Inseamna ca nu cunosti ce inseamna tempomat.

Comment

Stiu ce inseamna tempomat . Cele doua vin la pachet pentru ca au legatura unul cu altul.

Comment

Sfatul meu ar fi sa ai o discutie cu soferii si sa-i faci sa inteleaga durerea ta fata de distrugerea masinilor, deoarece orice limitare poate fi anulata.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google