If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Andrei, s-ar putea sa se refere la Cruise Control, care se poate monta pe DCI-uri, din cate am mai citit si eu. dsl400 daca te referi la functia Cruise Control (setarea unei viteze, iar masina merge constant cu acea viteza -- Tempomat) .....cauta mai bine pe forum, pt ca sunt discutii pe acest subiect, si cred ca o sa reusesti sa gasesti informatii ff utile.
Ba se poate. Nu e simplu, dar se poate. Atata timp cat exista tempomat pt dci, acelasi principiu se aplica si pt limitatoarele de viteza: numarator de impulsuri pe senzorul de la cutia de viteza, registru comparator, circuit suntare rezistenta pedala de acceleratie...Gata limitatorul. In principiu, cam de asta e nevoie. Pt pasionatii de electronica, acum aveti principiul, spor la calcule...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
E cu dus si intors mai bine ai limita turatia la 4.500 de exemplu , ca degeaba o limitezi la 140km daca iei ii dau in gura pana la 6.000r/m...Dar si daca se apuca de vro depasire eu stiu sa nu se intample alte alea...E greu cu soferi ,gasesc ei rezolvarea....Bafta.
Masinile sunt de firma si nu vrea ca soferii sa dea dupa ele pana crapa .
masinile au limitare de turatie la 6000 rpm,deci pana acolo e safe
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
E cu dus si intors mai bine ai limita turatia la 4.500 de exemplu , ca degeaba o limitezi la 140km daca iei ii dau in gura pana la 6.000r/m...Dar si daca se apuca de vro depasire eu stiu sa nu se intample alte alea...E greu cu soferi ,gasesc ei rezolvarea....Bafta.
Tu ai citit primul post din topic?....E vorba de motoare dci cum sa le limitezi la 4500rpm cand asta e maxim pentru ele?
Poate ai vrut sa zici 2500rpm
@dsl400 Am intrat pe situl Renault si ambele variante de motorizare dci ale modelului clio III au in dotarea optionala Tempomat - limitator de viteza la pretul de 251 euro .De ce nu iei legatura cu un sevice renault sa vezi cat te costa sa pui tempomat?
Sfatul meu ar fi sa ai o discutie cu soferii si sa-i faci sa inteleaga durerea ta fata de distrugerea masinilor, deoarece orice limitare poate fi anulata.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment