Cum pun limitare de viteza pe un DCI?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ai dreptate supercar eu ma gandeam la benzinar...Orcum nu faci nimica daca vrea sa le omoara le omoara la ce drumuri avem noi....
    sigpic

Comment

Originally posted by putyn View Post
      Sfatul meu ar fi sa ai o discutie cu soferii si sa-i faci sa inteleaga durerea ta fata de distrugerea masinilor, deoarece orice limitare poate fi anulata.
      vorbeste tu cu 10 taximetristi sa o lase mai usor cu viteza ca omoara masinile

Multumesc baieti pt idei, defapt ideea a plecat de la o chestie stupida oarecum, m-am conectat cu ddt2000 la una din masini si in unul din screenuri am vazut un camp langa care scria Speed limit si continea o valoare nula .... Din nefericire nu pot edita acel camp

Ba se poate. Nu e simplu, dar se poate. Atata timp cat exista tempomat pt dci, acelasi principiu se aplica si pt limitatoarele de viteza: numarator de impulsuri pe senzorul de la cutia de viteza, registru comparator, circuit suntare rezistenta pedala de acceleratie...Gata limitatorul. In principiu, cam de asta e nevoie. Pt pasionatii de electronica, acum aveti principiul, spor la calcule....
      m-am gandit si la asta .... N-ar fi nici scumpa si nici PREA greu de facut dar caut totusi sa o fac din ECU si daca tot o fac pun si limitarea la turatie la 3000 ;)

astept pareri

Comment

Limitarea de turatie se poate face simplu, prin remapare, dar trebuie sa construiesti mapele si sa ai o interfata de diagnosticare pentru asa ceva.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Sa moteze tahograf pe ele !!!!!!!!!

Comment

Originally posted by andrei View Post
            Limitarea de turatie se poate face simplu, prin remapare, dar trebuie sa construiesti mapele si sa ai o interfata de diagnosticare pentru asa ceva.
            dezvolta ideea putin daca vrei ( am la indemana deja o interfata pt diagnoza, ce soft? Ce interfata?)

Comment

Si asta trebuie montat la numaratorul de impulsuri...
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by dsl400 View Post
                vorbeste tu cu 10 taximetristi sa o lase mai usor cu viteza ca omoara masinile

Multumesc baieti pt idei, defapt ideea a plecat de la o chestie stupida oarecum, m-am conectat cu ddt2000 la una din masini si in unul din screenuri am vazut un camp langa care scria Speed limit si continea o valoare nula .... Din nefericire nu pot edita acel camp

m-am gandit si la asta .... N-ar fi nici scumpa si nici PREA greu de facut dar caut totusi sa o fac din ECU si daca tot o fac pun si limitarea la turatie la 3000 ;)

astept pareri
                nu cred ca faci nimic cu limitarile pe care vrei sa le pui, din contra,se vor simti constransi si te vor sicana cu alte chestii(gropi...).Referitor la :vorbeste tu cu 10 taximetristi.....,cunosc persoana in Iasi care are flota de peste 10 taxiuri si respectivul este prieten cu soferii lui iar aceasta tactica am inteles ca da roade.

Comment

Da.... Suntem prieteni dar totusi masinile nu sunt ale lor si cu asta cred ca am lamurit aspectul asta

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google