Ai dreptate supercar eu ma gandeam la benzinar...Orcum nu faci nimica daca vrea sa le omoara le omoara la ce drumuri avem noi....
Cum pun limitare de viteza pe un DCI?
Collapse
X
-
Originally posted by putyn View PostSfatul meu ar fi sa ai o discutie cu soferii si sa-i faci sa inteleaga durerea ta fata de distrugerea masinilor, deoarece orice limitare poate fi anulata.
Multumesc baieti pt idei, defapt ideea a plecat de la o chestie stupida oarecum, m-am conectat cu ddt2000 la una din masini si in unul din screenuri am vazut un camp langa care scria Speed limit si continea o valoare nula .... Din nefericire nu pot edita acel camp
Ba se poate. Nu e simplu, dar se poate. Atata timp cat exista tempomat pt dci, acelasi principiu se aplica si pt limitatoarele de viteza: numarator de impulsuri pe senzorul de la cutia de viteza, registru comparator, circuit suntare rezistenta pedala de acceleratie...Gata limitatorul. In principiu, cam de asta e nevoie. Pt pasionatii de electronica, acum aveti principiul, spor la calcule....
astept pareri
Comment
-
Limitarea de turatie se poate face simplu, prin remapare, dar trebuie sa construiesti mapele si sa ai o interfata de diagnosticare pentru asa ceva.
Comment
-
-
Si asta trebuie montat la numaratorul de impulsuri...
Comment
-
Originally posted by dsl400 View Postvorbeste tu cu 10 taximetristi sa o lase mai usor cu viteza ca omoara masinile
Multumesc baieti pt idei, defapt ideea a plecat de la o chestie stupida oarecum, m-am conectat cu ddt2000 la una din masini si in unul din screenuri am vazut un camp langa care scria Speed limit si continea o valoare nula .... Din nefericire nu pot edita acel camp
m-am gandit si la asta .... N-ar fi nici scumpa si nici PREA greu de facut dar caut totusi sa o fac din ECU si daca tot o fac pun si limitarea la turatie la 3000 ;)
astept pareri
Comment
Comment