Am deshis acest topic deoarece din punctul meu de vedere si a multor altora, alt user de pe acest forum merita locul acela.. De ce? adu nu mai este membru logan club..Iar cel in cauza ( shoka ) este castigatorul ( si cel putin .. Dupa cate se stiu pana acum ) .. Singurul castigator cu logan si membru logan club..Deci isi merita acest loc.
ICE & SECURITY Sound Sistem
Collapse
X
-
cu o completare .. De la inceput ideea de ... Sa votam cel mai tare sistem audio din poze mi sa parut deplasat ... Nu ai cum sati dai seama despre un sistem cum suna din poze .. Sau din datele tehnice ale lui ... Iar ... Ce sa intamplat la acel campionat a fost votarea pozelor ...
nu era normal sa se voteze dupa cat de curat sau de tare suna sistemul ?! Asa este .. Si in plus erau altii care aveau schimbate difurile fata + subwoofer ... Mai mult ca sigur iei aveai intaietate la primele locuri .. Si nu un sistem stok + un bandpass cu plexiglas !
toate acestea fiind spuse ... Asta a fost si motivul pentru ca nu am participat atunci ... Cu toate ca sistemul era in "chinurile" facerii ... Si de asta nici nu am votat pentru ca nu mi sa parut normal !
astept si parerile altora in legatura cu cele spuse de mine .. Si de initiativa lui andrei !LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
LOCUL1 143.9dB (nCID)
-
Un + mare...Daca altii care au auzul mai fin ca al nostru l-au premiat inseamna ca sistemul si in principal munca depusa chiar merita .
Inca o data felicitari....Si cum spunea si maus...Sa te vedem cu coronita.Last edited by valeriuciprian; 19 October 2008, 19:39.sigpic
Comment
-
Comment