Originally posted by bogdaneuronet
View Post
sau un 1.6 16v tot de logan ...105 cp ?
sau un 1.6 16v de pe megane1 laguna 1 ...Clio -107-110 cp
sau un 1.6 16 de pe megane 2 cu vvt care are 115 cp
sau un 1.8 16v de pe r19 chamade sau clio 136 cp
sau un 2.0 16v de 138 cp sau cati are ala williams vechi
sau un 2.0 16v de 172 cp ...
sau un 1.7 turbo de pe volvo 440 care are blocul motor de reno ... La unele din cele enumerate mai sus ,maxim 1000 euro costa masina in stare buna de functionare,la altele vreo 1500 epava...Dar am zis sa dau niste exemple daca tot se pune problema de schimbat motor...
Totul conteaza cat de departe vreti sa mergeti cu "tigania".In sensul ca probabil motoarele o sa aibe nevoie si de cutie +planetare si probabil o sa mearga la fix pe masina,cu exceptia la suportu din dreapta de pe contra aripa,care doar motorul de clio cred ca il are,la restul trebe improvizat.Problema este instalatia electrica,sa gasesti pe cineva capabil sa o faca si sa nu te stoarca de bani,si sa nu stai cu frica ca iei foc,asta e parerea mea in legatura cu schimbatul de motor,din pacate nu prea avem oameni competenti sa faca ceva ca la carte si care se pricep te storc de bani...si mie mi-ar placea alt motor etc,dar nu-s mecanic ca sa ma bag cu cheia in el de fiecare data cand nu merge,pentru ca fiecare lucru improvizat are si defectiunile lui ascunse,si nici bani sa stau cu el toata ziua in service.
Comment