Citeste mai atent ,era vb de Renault 21 motor 2l -turbo care este amplasat longitudinal si nu de megane rs f4rt
Logan 1,8 Mpi
Collapse
X
-
Originally posted by EMMY View PostCa mecanica ar fi usor de montat dar pe partea electrica cred ca inebunesti cu tramele codate , carduri, uch si nebunii......Dar sa visezi nu costa nimic si mai face bine si la cerebel
Si asa 137 cp sunt cam multi si pentru un 1.8 16v
un Clio cu 1.8 16v (F7P) pe elAttached FilesPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Bravo EMMY,frumos Logan si ce-mi place cel mai mult este ca-ti place ca si mie sa ai un LUP in blana de OAIE cel mai mult mi-ar place o varianta supraalimentata cu distributie varabila caci se poate tine mai bine sub control decat cea modificata prin schimbarea partilor mobile.Ti-no tot asa si gurile rele sau necunoscatoare nu le baga in seama.Bravo
Comment
-
pentru 1.6 vibrochen ,pistoane,biele...da cred ca te costa mai mult decat daca ai lua motor de la dezmembrari.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
1.4 asta naste pasiuni nu alta! Respect pentru munca depusa!
Parerea mea e ca mai simplu s-ar scoate cu un motor mai "domestic", un k4m cu modificari. Prestige PH1 la 2nd hand gasesti la preturi de PH2 cu motor 1.4. Mai bagi niste bani in ea si poti scoate ceva asemanator cu asta:
sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
Comment