Ce Poate Imbunatati Producatorul La Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

SI FAZA CU MP3 nu implica costuri mici?
    Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

Eu pot sa spun ca sunt multumit de masina pentru banii pe care i-am platit. Dar am si eu o mica sugestie, cum a spus si d-ul SUPERCAR, anvelopele alea Kormoran sunt criminale (la propriu). Eu dupa 1200 km a trebuit sa mai fac o investitie de 300 E in anvelope. Michelin si Continental mi se par mai mult decat ok. Ma intreb care e diferenta de bani dintre Kormoran si Continental sau Michelin, as fi dat diferenta aia de bani la achizitionarea masinii.
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Dupa cum zicea si vadiro..Cu butoanele de la geamurile spate pozitionate prost.Pai ca sa ai acces la ele fara sa fie acolo jos in spate..Ar trebuie puse pe usa soferului..Si implicit pe fiecare usa cate un buton ceea ce ar ridica, costurile..Iar daca le-ar pune asa..Ce-ar mai lasa in locu butoanelor pt geamurile fata?Trebui si consola schimbata..Iara o tura de bani..Si dupa ce tragi linie..Zici..A..Pai nu mai i-au Logan..Ca-i prea scump..Si oricum e tot Dacie nu?...

Nu cred ca s-ar putea face ceva la butoanele de la geamuri..Fara sa umble la pret
        Cumpar volan de Duster

Comment

Finisajele interior si exeterior. Sa iti lase impresia ca acolo este locul acelor subansamble, si nu ca au fost adaptate pentru a se potrivi "acolo".

PS: pozitionarea butoanelor pt geamurile spate se regasesc inca de la Megane 1. Nici mie nu-mi place amplasamentul (nici fata, nici spate).

Comment

Ce imi vine acum in minte :
            1)ETRIERE SPATE NEAPARAT
            2)A 2-a PLAFONIERA pentru zona din spate
            3)Climatronic
            4)ESP
            5)un sistem mai bun pentru reglarea scaunelor fata
            6)poate o antifonare mai buna
            sigpic
            The MVP

Comment

O antifonare mai buna dupa cum zice dl MVP ar fi ceva bine venit, negrul introdus in gama de culori, iar la siguranta ar putea pune un esp si airbag in scaun sau cortina. Sistemul de sonorizare lasa de dorit mai ales la variantele mai joase. Materialul din bord si fetele de usi mai moale. Sa speram ca citesc cei de la DACIA forumul.
              Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

DACIA trebuie sa citeasca???...Sau Renault?Cu tot respectul dar, din pacate, pana acum am citit mai mult aberatii!
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by usurelu_okok View Post
                  SI FAZA CU MP3 nu implica costuri mici?
                  Ba da. Chiar nu inteleg de ce se plafoneaza pe astea cand se stie ca au probleme. Probabil au vreun contract cu Blaupunkt care le convine.
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Sa se faca o varianta de baza in jurul a 6000 euro si apoi o paleta larga de optionale pentru ca fiecare sa-si puna ce doreste.

Comment

O antifonare buna . Pana si amarata de dacie avea o bucata de pasla groasa de aproximativ 15 mm ce se punea pe tabla dintre habitaclu si compartimentul motor, deasupra planseului pedalier. Discuri de ambreiaj sau ambreiaj fara zgomot sa nu mai clampane discul de ambreiaj (ca la o dacie veche care are peste 50000 km, la mine s-a auzit discul de ambreiaj inca de cand am luat masina de noua).Si nu in ultimul rand suparatoarea problema a intratului in marsarier.

Comment

Concluzie:::____ o mai lunga lista de optionale
                        sigpic
                        !

Comment

Concluzie: sa schimbe naiba toata masina

Comment

@r3duc cu scuzele de rigoare, dar airbag in scaun exista, ca optional, dar exista.

Comment

Eventual altfel proiectata usa sa pui boxe mai mari de 16.5 direct ,fara modificari

Comment

Lol, hai ca ai fost tare.

Pai si la H2 boxele sunt de 17.Cm...Dar sunt Bose.

Si daca pui boxe mari, ce rezolvi ?

O antifonare buna ar fi un lucru super. De ex cum este la Skoda, zici ca este data cu zmoala pe la roti..Este o solutie cauciucata super marfa.Numai rugineste in veci, vecilor.

Hai mai Alex...tocmai tu...nu mai cita postul anterior...se intelege ca lui ii raspunzi.
                                Last edited by valeriuciprian; 31 October 2008, 14:15.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google