Jante Alium 16"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jante Alium 16"

Avand in vedere ca a aparut de ceva vreme Logan Faza II , iar eu am un model Laureate (deci capace) mi-as dori niste jante ALIUM . Am facut ceva cercetari si am aflat ca exista ALIUM si pe 16" si anume au fost puse pe toate RENAULT CLIO RS. Daca exista vreun posesor care le vinde va rog postati aici sau PM la mine . Si cu cele de 15 o sa arate superb, pe 16 cred ca e deja magnific

Eventual pe undeva la dezmembrari , sau prieteni sau pe oriunde . MULTUMESC
    Attached Files
    1.6 MPi Icy White

Ehe....Cat am cautat jantele acestea....
    Si cand am gasit, si am vazut pretul.
    Ti-l zic pe pm, daca vrei, insa era exagerat.
    Eu iti urez multa bafta.

Comment

Sunt la fel de moi ca cele de pe logan ... Moi se ciupesc usor ..
      sigpicMy ride

Comment

Cum sa cumperi jenti de aluminiu de la dezmembrari nu ai ce face sau nu ai pe ce arunca banii?
        Astea daca nus noi pot fi ovalizate...Nici nu stii cat de usor se pot ovaliza....Cateva gropi mai serioase luate la ceva viteza si gata le-ai aranjat.
        Parerea mea ca jantele de aluminiu se cumpara doar noi sau daca tot le iei SH sa le faci un test pe la o vulcanizare sa vezi daca sunt sau nu in stare buna.

Comment

De acord cu SUPERCAR.
          Dar jantele sunt foarte frumoase.
          sigpic
          !

Comment

Inca mai incerc sa-mi conving un prieten cu CLIO RS 182 sa-mi dea jantele , ca doar el poate sa-si ia alte nebuneli mai mari ca are in talon permis pana la 17". Sunt imperecheate cu cauciucuri de 205/55 R16 Pirelli P6 - o super aderenta , si in Plus pe LOGAN F2 nu ar cauza probleme cu Politia , zic eu . Daca nu gasesc Alium pe 16 cred ca in primavara imi pun pe 15 d-alea de uzina . Daca nu ... Imi iau bicicleta
            P.S. In conditiile in care va aparea Logan RS sau SPORT sper ca ALIUM pe 16 sa fie prezente pe acela sa le inhatz direct de la uzina pentru my car
            1.6 MPi Icy White

Comment

Poate te ajuta adresa asta...

Comment

multumesc ... Sunt cam departe Tocmai in Franta ... am gasit niste wolfrace prosprint matt black red lip 17 la banii aia . Dar astept sa vedem fondurile
                1.6 MPi Icy White

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google