Vezi ca scrie mai sus unde am pus eu link 360ron daca stie cineva unde se gaseste modelul asta mai ieftin sa nu ezite sa ne dezvaluie sursa Totusi as fi interesat daca ai cineva dragut sa puna un filmulet ceva.
Stopuri Clare fara leduri
Collapse
X
-
A aparut modelul asta, cu partea rosie de jos facuta cu leduri ,pe pozitie au o intensitate iar cand franezi isi maresc intensitatea,semnalizrea este la mijloc cu bec si sus ,stanga ceata, dreapta mers innapoi,in centrul semnalizarilor,catadioptri rosii.Partea de jos este tot tranparenta,nu rosie,dar formatul este acelasi.Attached FilesLOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
@dangutu - si nu stii cam cat is???
Comment
-
blaze2k modelul pus de mine era in toamna la oferta la LOGtuning undeva pe la 260 ron.Nu stiu daca il mai au la pretul asta.Din pacate nu am reusit sa fac un filmulet cu stopuriile aprinse pt. Ca masina prietenului meu e in service.Promit ca revin cu filmuletul. Apropo,ce s-a intamplat cu gyuriro???
Comment
-
Originally posted by gyuriro View PostChiar nu are nimeni un filmulet cu stopurile care ma intereseaza pe mine?
@alex_comisaru: Ban pentru clona.Last edited by Tudor_cj; 1 December 2008, 11:36.2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
2007 Opel Astra H 1.7CDTI
Comment
-
Eu am o alta mare nedumerire ... . Tot caut pe net informatii despre aceasta firma StreetStorm si nimic. Vad ca produc faruri engel eyes, stopuri clare cu led sau fara ... Dar niciun site oficial sa poti comanda direct de la ei. Aveti idee cumva care este adresa site-ului lor, daca exista bineinteles ?
Comment
Comment