Galerii evacuare - serpisori Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Galerii evacuare - serpisori Logan

sia pus careva sau stie preturi pentru serpisori pe daciana?
    toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

scump...foarte scump...si cica numa 3 cp castigi.Vbeste cu laserlock iti zice mai multe...
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

ia vezi aici daca iti convine pretu http://www.***********.ro/logan-tuning-evacuare.php
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
        scump...foarte scump...si cica numa 3 cp castigi.Vbeste cu laserlock iti zice mai multe...
        pai am observat ca unii isi modifica motorul ..baga bani multi in el ...si la urma scot vreo 20 de cai si zice ca e de ajuns...pai bai frate daca vrei masina puternica iti ei din fabrica una deja cu mai multi cai si stii ca nu existo posibilitatea sa te lase cand iti e lumea mai draga
        sigpic
        astra h 1,7 cdTI

Comment

Nu a facut nimeni pana acum la logan asa ceva?Ma refer la preturi sub 11 mil

Comment

Arunca un ochi aici... Respectiv renault clio II... Preturi destul de mari dar... http://www.supersprint.com/homeita.htm

Comment

Cine cunoaste pe careva care se pricepe sa faca asa ceva?
              Attached Files

Comment

Cat esti dispus sa dai... am pe cineva care se pricepe... am sa vorbesc cu el si o sa-ti dau si un pret informativ

Comment

no ideea ... is curios de pret si de calitate.Daca mi face ca aia din poze masurate,calculate...altfel degeaba le face.

Comment

nush cati cai da sigur serpisori la masina......dar mie mi se pare un plus al masini..........nu cred ca il oboseste......
                    Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

Gigi eu vreau serpisori ...dami mie un pret si zimi unde.....daca e racing nick "mai bine lasa" omu vreau 22 mil numai pe serpisori si manopera zic eu ca sare de 4-5 mil.....mai bine ramane asa decat sa dau atatia bani
                      Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

Danute... mergem la om spui ce vrei... masoara, gandeste ce si cum siti spune pretul

Comment

8.5 mil ii face Pilot ,la care mai adaugi 1.5 mil flansa
                          Supersprint vinde la 440 euro ,alea de mai sus ...
                          La racing nick serpisorii sunt in jur de 12mil.
                          Last edited by Cristi_Xp; 19 February 2009, 02:03.

Comment

cu riscul de a fi considerat "musca, care se baga in lapte"...intreb:

Pentru ce sunt buni "serpisorii" ?, doar nu ptr "good looks"...
                            e-mail: office@stickere.info

Comment

cei de la pilot mi-au cerut cam 10mil cu manopera.stiu ca-i fac bine.rau nu au cum sa faca .bine,da.dar pentru randament nu e suficient doar serpisori."am pus serpii si zbor".se leaga mai multe:o evacuare completa,un filtru si poate si o resoftare.parerea mea.
                              [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google