Deja vorbim filozofii....eu zic un 5 caluti curati...trage bine si de jos...
Galerii evacuare - serpisori Logan
Collapse
X
-
poa sa fie si 80-90 cp dar sa ii aibe de la turatii mici ... intr`un aspirat trebuie investiti bani multi pentru un castig de cp foarte mic.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
teoretic... practic depinde cat e de cald afara
nu conteaza cati cai sunt...conteaza de la ce ture ii ai si pana unde.Last edited by Cristi_Xp; 9 May 2009, 03:09.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Dupa aprecierea mea.....dar o sa o duc si pe dyno sa vad exact ce si cum...pana atuncea eu raman de parere ca masina mea are in jur de 90 cai putere:scosi din 3 remapari, evacuare complecata, serpi,admisie aer fortat si un sofer nebunNu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.
Comment
-
Originally posted by MCD View PostDupa aprecierea mea.....dar o sa o duc si pe dyno sa vad exact ce si cum...pana atuncea eu raman de parere ca masina mea are in jur de 90 cai putere:scosi din 3 remapari, evacuare complecata, serpi,admisie aer fortat si un sofer nebunPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
daca ii pui serpii asiguri o racire a motorului deci un randament mai bun... nu ca serpii ar sufla in motor si ar raci ceva.... dar elimini masa de fonta care o ai acum lipita de motor si care nu transfera caldura ... mai degraba o inmagazineaza.... si tine cald motorul
scump scump dar am sa ii pun....
bre voi cei cu ideea de a slefui actuala galerie... credeti ca se baga cineva sub masina sa vada daca lucesc sau nu serpii vostri ?astia scumpi stiam ca is din inox si permit efectuarea transferului termic mai rapid
thx 2 Lupu de Galati 4 know how
Comment
-
nu ca ar avea vreo legatura caldura cu rolul serpisorilor ,cat despre slefuit se poate slefui ... da in chiulasa gaurile de la evacuare...si culmea... cu cat e mai "smooth" suprafata... cu atat gazele circula mai repede...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment