Originally posted by alexyno
View Post
Galerii evacuare - serpisori Logan
Collapse
X
-
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
-
ag80bik: am resut de evacuare completa cap-coada fara serpisori.. admisie directa de aer....filtru soprt.....3 resoftari....si ce ZIci tu acuma....m-am incanta sa vin la pitesti sa ii fac......
CristiXP: am vorbit cu NICU de la racing nick si mi-a zis 480 euro serpisori supersprit.....asa ca acuma eu ce sa cred??Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.
Comment
-
La pilot in pitesti 11mil costa serpisorii.Sau ar mai fi o metoda mai ieftina...sa slefuiesti galeria stock.La a2a varianta e cva de munca si nu stiu daca se poate slefuii pana cand devine "oglinda" deoarece galeria este curbata..dar merita incercat daca aveti garaj si ceva scule.
Comment
-
@ seba - ai dreptate,
are dreptate oameni buni, galeriile denumite "serpisori" se folosesc la "imperecheat" evacuarile gazelor din cilindri.
in functie de asta se petrec multe fenomene in interiorul motorului.
stiu pe cineva care nu a fost multumit de sunetul produs de un BMW M3 E46....lame om dar...a pus pe un "tiunar" sa ii faca o galerie identica dar cu sonor mai puternic.
evident ca lu tiunar nu i-a iesit galeria nici identica si nici cu sunetul dorit si a pierdut binisor si din aia 340 de cai. asa ca si-a pus el galeria aia calculata de M sport si merge linistit in continuare...
asta la un 6 in linie de 3.2 l...acuma sa nu aveti impresia ca la logan o sa cedeze psihic planetarele doar cu niste serpisori...deja le aud saracele planetare:
"o, nuuuu!!! nu galerie sport...o sa ne rupa acum..."
Comment
-
Originally posted by MCD View Postag80bik: am resut de evacuare completa cap-coada fara serpisori.. admisie directa de aer....filtru soprt.....3 resoftari....si ce ZIci tu acuma....m-am incanta sa vin la pitesti sa ii fac......
CristiXP: am vorbit cu NICU de la racing nick si mi-a zis 480 euro serpisori supersprit.....asa ca acuma eu ce sa cred??Last edited by Cristi_Xp; 25 February 2009, 18:10.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
-
Am pus serpisori de la pilot....si merg perfect si masina se comporta foarte bine al turati de peste 4500 rot/min....deci la mine nu a fost o pierdere de putere ci un castig de putere....si au costat 12 mil cu tot cu catalizator dat jos ........Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.
Comment
-
in ture mici cum e?mai are cuplu? sau se comporta lafel ca galeria stock?.In ture ridicate e normal sa traga mai bn din cauza evacuarii mai rapida a gazelor.
Comment
Comment