Deja vorbim filozofii....eu zic un 5 caluti curati...trage bine si de jos...
Galerii evacuare - serpisori Logan
Collapse
X
-
poa sa fie si 80-90 cp dar sa ii aibe de la turatii mici ... intr`un aspirat trebuie investiti bani multi pentru un castig de cp foarte mic.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
teoretic... practic depinde cat e de cald afara
nu conteaza cati cai sunt...conteaza de la ce ture ii ai si pana unde.Last edited by Cristi_Xp; 9 May 2009, 03:09.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Dupa aprecierea mea.....dar o sa o duc si pe dyno sa vad exact ce si cum...pana atuncea eu raman de parere ca masina mea are in jur de 90 cai putere:scosi din 3 remapari, evacuare complecata, serpi,admisie aer fortat si un sofer nebunNu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.
Comment
-
Originally posted by MCD View PostDupa aprecierea mea.....dar o sa o duc si pe dyno sa vad exact ce si cum...pana atuncea eu raman de parere ca masina mea are in jur de 90 cai putere:scosi din 3 remapari, evacuare complecata, serpi,admisie aer fortat si un sofer nebunPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
daca ii pui serpii asiguri o racire a motorului deci un randament mai bun... nu ca serpii ar sufla in motor si ar raci ceva.... dar elimini masa de fonta care o ai acum lipita de motor si care nu transfera caldura ... mai degraba o inmagazineaza.... si tine cald motorul
scump scump dar am sa ii pun....
bre voi cei cu ideea de a slefui actuala galerie... credeti ca se baga cineva sub masina sa vada daca lucesc sau nu serpii vostri ? astia scumpi stiam ca is din inox si permit efectuarea transferului termic mai rapid
thx 2 Lupu de Galati 4 know how
Comment
-
nu ca ar avea vreo legatura caldura cu rolul serpisorilor ,cat despre slefuit se poate slefui ... da in chiulasa gaurile de la evacuare...si culmea... cu cat e mai "smooth" suprafata... cu atat gazele circula mai repede...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment