vezi ca am postat eu niste link-uri de dowmnload pt manualul de service, scrie acolo tot ce vrei. ca sa-ti dimensionezi o evacuare, pot a te ajut si eu cu ceva formule. apropo, ste-ul ala pus de tine dadea acum 2 ani rezultate diferite de alte 5-6 pe care am verificat eu formula
Galerii evacuare - serpisori Logan
Collapse
X
-
Originally posted by Seba View Postvezi ca am postat eu niste link-uri de dowmnload pt manualul de service, scrie acolo tot ce vrei. ca sa-ti dimensionezi o evacuare, pot a te ajut si eu cu ceva formule. apropo, ste-ul ala pus de tine dadea acum 2 ani rezultate diferite de alte 5-6 pe care am verificat eu formulaCumpar volan de Duster
Comment
-
Originally posted by stefannt View Postdar oare nu merge copiat unul facut ok de o firma profesionala?
si apropo de pret tinand cont ca ma ocup cu evacuari custom, niste serpi profi, 4-2-1 costa mai putin de 300 de euro manopera materiale, flanse si chiar racord flexibil, si se renunta la flansa clasica de la logan,deoarece pentru a castiga un cuplu mai mare sunt recomandati niste serpi mai lungi.
O sa fac in curand niste serpi pe loganul galben taxi PPV si voi posta ceva poze.Numai bineEvacuari Custom
Comment
-
Originally posted by 88taw View Postdepinde ,se poate copia, sau se poate studia, cautat modele similare si facut ceva mai bun.
si apropo de pret tinand cont ca ma ocup cu evacuari custom, niste serpi profi, 4-2-1 costa mai putin de 300 de euro manopera materiale, flanse si chiar racord flexibil, si se renunta la flansa clasica de la logan,deoarece pentru a castiga un cuplu mai mare sunt recomandati niste serpi mai lungi.
O sa fac in curand niste serpi pe loganul galben taxi PPV si voi posta ceva poze.Numai bine
Comment
-
e bun azbestu', ca doar banda termoizolanta din azbest e facuta, in cele mai multe cazuri si ceva praf ceramic. mai degraba incearca sa pui cumva un scut metalix, cum era pe galeriile originale.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Ia-ti banda de azbest, gasesti la "reising nic", 110 RON parca, 15 metri lungime si grosime de 2.5 cm, asa am eu, merita toti banii, daca ar fi sa mai am nevoie as mai cumpara-o odata.
Comment
-
la banda de azbest, lasa un pic 1-2cm liber inspre chiulasa, ca altfel, la serpisorii "custom/home-made" nu cred ca s-a obosit nimeni a calculeze un transfer termic, sa nu ai surpriza sa supraincalzesti chiulasa pe partea de evacuare. e doar o idee, nu tre' musai sa tii cont de ea.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Nu trebuie sa lase niciun liber, imi cadea mie chiulasa de mult la cate forje a vazut, n-are nicio treaba.
Comment
Comment