Neaparat sa revii cu poze! Cum s-au potrivit aeratoarele ? Si butoanele?
Ce imbunatatiri(dotari) ati adus masinii voastre??
Collapse
X
-
salut
daca tot am ajuns si pe THREAD ull asta hai sa postez si modificarile aduse la masina mea, logan PH2 laureat 2008:
DRL
Semnalizare "one touch"
temporizare variabila stergatoare+ activare functie stergere de 3 ori cand dai la
spritiera
lumini de viraj
lumini "Follow me home"
oglinda interioara electrocromatica
a 2 plafoniera
incalzire in scaune
schimbat iluminare bord si butoane consola centrala
module cu impuls geamuri electrice fata
radio-cd cu bluetooth si USB (cel de origine)
tetiere spate tip virgula (toate 3)
cotiera
tubulatura incalzire locuri din spate
huse scaune (la fel ca tapiteria originala)
mocheta spatar (portbagaj)
mocheta capota poprtbagaj
mocheta capota motor
filtru habitaclu
plasa pe grilele de aer (cele unde este vasul de spritiera)
cheder capota motor
placaj la roata de rezerva
senzori de paracare
jenti de aluminiu
schimbate discurile pline cu unele ventilate (bineanteles si etrierii si port- etrierii
carlig de remorcare
ornamente far
deschidere portbagaj din cheia masinii + telescop
telescoape capota motor
daca imi mai aduc aminte si de altceva...
poate voi reusi sa fac si nistre pozelive to ride
Comment
-
Logan Story PH2 1,6 E5 85 cp August 2012:
- Aparatori noroi fata, spate
- Cheder capota motor
- Incalzire in scaune (butoane in consola de sub frana de mana)
- Jante model PH2 Alium
- Obturatoare praf la usi
- Conservare suplimentara in praguri, usi, stalpi, lonjeroane
- Tava portbagajsigpic
Comment
-
salut
am uitat
priza 12V portbagaj
obturatoare tiranti usi
modificat mecanism stergatoare pentru a elimina triunghiul ce ramane dupa ce dai de stergatoareLast edited by shtrumphy83; 14 August 2014, 16:13.live to ride
Comment
-
Originally posted by vdmihai View PostNeaparat sa revii cu poze! Cum s-au potrivit aeratoarele ? Si butoanele?
La butoane am avut ceva de furca pentru ca sunt mai lungi si trebuie taiata partea de plastic astfel incat sa nu ramana o distanta prea mare intre buton si panou. La mine a cam ramas si acum se vede lumina pe-acolo. Am sa rezolv facand o adaugire cu banda neagra.
Reperele le-am cumparat de la utilizatorul <valy_p26> de pe <pieseauto.ro>
Comment
-
Salut,sunt nou pe acest forum.Detin un Logan 1.4MPI din anul 2005.Anul acesta am obtinut permisul si am decis sa ma implic cat mai mult si sa efectuez cateva modificari.Pentru inceput as vrea sa va intreb unde pot gasi o bara fata fara suportul acela de emblema.Si daca imi puteti sugera cateva modificari pe care le-as mai putea face. Vreau sa-l modific subtil,adica faruri,jante,bara fata,esapament.La interior as vrea sa modific mai multe.
Imi cer scuze daca am gresit topic-ul,dar fiind nou am crezut ca acesta este mai potrivit.
Comment
-
Originally posted by ducati996 View PostSalut,sunt nou pe acest forum.Detin un Logan 1.4MPI din anul 2005.Anul acesta am obtinut permisul si am decis sa ma implic cat mai mult si sa efectuez cateva modificari.Pentru inceput as vrea sa va intreb unde pot gasi o bara fata fara suportul acela de emblema.Si daca imi puteti sugera cateva modificari pe care le-as mai putea face. Vreau sa-l modific subtil,adica faruri,jante,bara fata,esapament.La interior as vrea sa modific mai multe.
Imi cer scuze daca am gresit topic-ul,dar fiind nou am crezut ca acesta este mai potrivit.
Referitor la intrebarea ta, te sfatuiesc sa arunci o privire pe site-ul 'tutoriale logan', cat despre spoiler-ul fata, trebuie sa gasesti pe cineva care lucreaza in fibra de sticla deoarece cel mai simplu e sa modifici spoiler-ul deja existent pe masina. Te salut.
Comment
-
Logan 1.6 8v 90 cai .Modificari: admisie aluminiu megane 1.6e, resoftare, filtru sport. Sunet numai din admisie. Evacuarea este stock.
https://www.facebook.com/video.php?v...type=2&theaterAttached Files
Comment
-
Originally posted by mariannn View Postdeci, nu e perla dar e amuzanto-trist...
las-o incolo de indemanare...
kit tuning dacia logan,evacuare dacia logan,spoilere dacia logan ,jante dacia logan, chiptuning dacia logan
kit tuning dacia logan,evacuare dacia logan,spoilere dacia logan ,jante dacia logan, chiptuning dacia logan
cat ar fi romanu de inventiv, dar sa pui tevi de canalizare si sa ai pretentii de sunet SPORT...cred ca de la etichetele de la codul de bare, alea fac totul...
DA-i DRACULUI CU UN TERMOLCONTRACTIBIL CEVA; NU LE LASA ASA CA ARATA CA UN CXR!sigpic
Comment
Comment