Imi puteti spune va rog ce modificari pot face la masina fara a iesii din garantie? de ex. Vreau pleoape la faruri( by the way am un logan facelift 1.4 mpi preference) si ma rog..Ce idei mai imi vin mie...Dar nu vreau sa iasa din garantie. Si de unde pot gasii un "oki dinala de pisica de pe bara din spate jos" am gasit-o dimineata cu ala lipsa...A avut grija cineva de el
Despre Garantie
Collapse
X
-
-
Multumesc pt. Sfaturi...
Aa..Si inca ceva...Unde pot gasii un "ochi de pisica" ala de pe bara din spate stanga jos...A avut grija cineva sa-l "imprumute"?Last edited by crististreulea; 8 December 2008, 00:50.Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.
Comment
-
Garantia e un fel de : ai garantie, dar de fapt nu ai ...Mai bine nu te mai invarti atat pe langa garantie pentru ca o sa vezi ca de fapt garantie nu ai. Au cei de la service grija sa te convinga ca nu acopera garantia la o problema care iti poate aparea...Mai bine te rogi sa nu ai probleme si atat.
eu am abs+ din 21 aprilie...Model care nu are lautar in masina...In iunie i-am montat eu un cd player si stiu ca nu mai am garantie pe partea electrica pentru ca nu am montat ala la un service specializat...La fel si boxele...Si oricum am auzit ca manopera tot te costa chiar daca pisele sunt acoperite de garantie
cat despre ochiul de pisica...vezi la dealer...daca zice ca nu au, cere codul pe forum si te duci cu el la dealer si o sa gasesti...pret nu stiuDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Logan Club Tulcea nu exista... Exista Logan Club Constanta, Logan Club Galati si stiu ca este si Logan Club Braila dar vad ca nu apare in lista.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
nu va agitati prea tare cu privire la garantie. eu am avut un incident cu masina,iar firma de casco bine-nteles ca ma trimis la alta societate pentru reparatie, deci am pierdut garantia.apropo, si la partea electrica mi-am pierdut garantia, fiindca am si eu acelasi model- abs +. Intre timp, stiind ca mi-am pierdut garantia si trebuia facuta revizia, am facut-o personal. odata cu efectuarea reviziei, am descoperit si o problema care ramasese nerezoIvata de catre firma care a efectuat reparatia( nu mi-au schimbat un furtun care era spart si simteam ca masina nu mai merge Ia parametri normaIi). nu am reusit sa rezoIv aceasta probIema asa ca m-am depIasat Ia reprezentanta. pretuI furtunuIui- pete 600 Iei. garantie nu mai aveam, asa ca scoate amaratuIe banii din buzunar. pe Ia jumatatea operatiunii, in timp ce beam o cafea, vine un nene Ia mine care imi propune sa schimbam furtunuI pe garantie, singura conditie a fost sa fiu atent cu eI. atentia m-a costat 300 Iei si am primit si stampiIa care garanta ca am efectuat cea de-a doua revizie in service-uI Ior. asa ca, depinde de ce angajati exista Ia reprezentanta din IocaIitatea dvs.MiNnRuZ
Comment
-
Fratilor treaba este simpla.
Daca ai accident ... nu dai cartea de intretinere la service. Zici ca ... bla bla. in felul asta cei de la dacia nu o sa se prinda ca ai lucrat la ea (am 3 accident si nici unu trecut in cartea de intretinere)
Daca pui muzica pe masina si te duci la revizie nu pierzi garantia instant. decat daca apar probleme mari la partea electrica. (pana acum nu am auzit pe nimeni de probleme la partea electrica) decat beculete si rezistente arse.
Ori cum treaba este ca multa lumea ajunge la service si se da de gol ce a facut cu masina. Fratilor sunt masinile noastre avem dreptul sa le ornam cum vrem..... Daca le resoftam sau le incaltam cu jante de 17'' automat se ajunge la imbatranirea masini deci la pierderea garantieisigpic
Comment
-
salut. Imi zice si mie cineva ceva:
In februarie trebuie sa imi fac revizia la 1 an. Am schimbat ledurile idn bord, dar sper sa nu se prinda baietii.
Mi-a zis un prieten ca ma costa in jur de 300 de Ron aceasta revizie. Sigur atat cosa? sincer nu credeam ca va costa... adica totusi: daca e garantie, de ce sa imi i-a bani? (ma gandeam ca e ca la bicicleta fiului meu: nu plateste nimic, dar nici nu se uita - nici nu vreau sa se uite la masina).
ziceti-mi daca voi ati platit si cat, si la ce se uita nea' Memeseriasu'
Comment
Comment