Cum Se Aplica Folii Pe Geamuri?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum Se Aplica Folii Pe Geamuri?

vA ROG, NU IMI SPUNETI CUM SA APLIC FOLII PE LUNETA DE LA lOGAN?
    pE GEAMURILE LATERALE IMI IESE SUPER, DAR LA LUNETA, FOLIA SE STRANGA LA COLTURI
    sigpic

n`ai cum sa pui dintr`una pe logan,odata ca nu e destul de mare cat luneta.
    Primul sfat ar fi folie omologata LLUMAR care ajunge la vreo 3.5-4 mil luneta si laterale spate,si iti pune luneta dintr`o bucata.Daca nu vrei omologata as sfatui din 3 bucati verticale si o sa ti se observe foarte finutz liniile acelea unde e adaus,sau din bucati orizontale dar sa mergi pe linia de la dezaburitor ca sa nu se observe unde e adaus.Mai incearca si cu un uscator de par ca sa scoti aerul si sa o faci mai moale ca sa o poti modela mai usor
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

stie cineva daca in Pitesti se poate pune folie omologata si cat costa la MCV??
      Ce presupune omologarea?
      http://hondafan.etp.ro/gallery/v/irinelvalcea/
      VAND HONDA ACCORD I-CTDI

Comment

Folie omologata inseamna ca folia are pe ea un abtibild unde scrie firma, unele au holograma pe ele. Plus de asta iti mai da un certificat de omologare. In Pitesti poti sa te duci la SEND 92 IMPEX SRL pe strada George Cosbuc 54, telefon 0744.318.600 / 0248.288.080
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

stiam ca la SEND 92 fac doar ionizari....a facut cineva la ei cu folie?...cat costa la un MCV folia?
          VAND HONDA ACCORD I-CTDI

Comment

Pentru Berlina e 450 ron fata+spate. Nu sunt 100% sigur daca pun si folii, si eu stiam de ionizari, dar cineva mi-a zis ca ar pune si folii.

Comment

multumesc mult...poate afli ceva concret ..daca pun folie
              VAND HONDA ACCORD I-CTDI

Comment

Daca te interseaza iti dau pe PM nr de telefon al unui baiat din Bucuresti care pune folie omologata Llumar. Garantie pe viata.
                Last edited by Marius; 1 August 2007, 21:36.
                numar secundele

Comment

Am si eu o intrebare legata de montarea foliei...am vazut la mai multe masini parasolar din folie pentru geamuri laterale...vreau sa imi pun si eu...ceea ce nu stiu cum s-a facut lipirea in zona oglinzii pentru ca nu am vazut nici o taietura pe folie doar o decupare pentru partea lipita pe geam.Oglinda nu as vrea sa o dezlipesc de pe geam pentru ca ma indoiesc de calitatea "lipiciurilor "pentru asa ceva.Cei care si-au montat asa ceva poate imi (ne) dau cateva sfaturi.Multumesc.
                  sigpic

Comment

poate sa-mi dea acte sa o trec de RAR?....cat ma costa la MCV?
                    VAND HONDA ACCORD I-CTDI

Comment

@valeriuciprian: Cei care au pus parasolare au dat oglinda jos, alta metoda nu exista. Nu e asa mare filozofie sa dai oglinda jos.

Comment

Trag de ea pur si simplu?...Pe urma cu ce o lipesc?
                        sigpic

Comment

Pentru a scoate oglinda impingi de ea in sus, da tot va ramane o bucata care nu se mai poate scoate, este pusa din fabrica. Pui parasolarul, decupezi in zona bucatii care ti-a ramas pe parbriz si pui oglinda la loc. Nu o sa se mai vaad dupa ce maontezi oglinda la loc ca e o taietura mica, nici dinauntru nici de afara.

Comment

Nu tragi de ea.Oglinda intra pe un suport, acest suport fiind lipit pe geam.Oglinda intra pe suportul respectiv printr-o sina.Se da destul de usor jos oglinda, mai putin suportul, pe ccare nu as recomanda sa incerci sa-l dezlipesti de pe geam.

Apropo de folii.Exista ceva folii care se intind mai usor pe geamurile curbate?
                            Ca ma intreb cum pun unii montatori folia dintr-o bucata chiar si pe lunetele foarte bombate?

daca stie careva va rog sa-mi ziceti si de unde pot procura asemenea folie, ca de lipit le lipescd eu.
                            Geamurile laterale imi ies super, fara nici o bula de aer, dar pe luneta nu pot pune bine folia decat dyn 3 bucati, si as vrea sa o pun dintr-o bucata.

Am auzit undeva ca pe geamurile curbate se foloseste ceva folie TERMORETRACTANTA.Cum e aia? Zice ca fara sa ai folie de genul ala nu tare poti pune pe lunetele bombate.
                            Sa existe oare o astfel de folie minune, sau toata smecheria sta in mainile montatorului?

Oare cei specializati in punerea foliilor folosesc ceva accesorii care sa-i ajute la punerea lor?
                            Last edited by Marius; 2 August 2007, 01:43.
                            sigpic

Comment

eu stiu ca folosesc ceva cu care o incalzesc ca sa fie mai maleabila.Oricum nu cred ca ai cum sa o pui dintr-o bucata ca nu e destul de lunga folia aia de piata...doar daca o pui deasupra stopului...
                              Originally posted by Hulio_32
                              poate sa-mi dea acte sa o trec de RAR?....cat ma costa la MCV?
                              Pe fiecare geam unde ai folie o sa ai un abtibild pe care scrie "Folie LLUMAR,sigla LLUMAR,firma care a pus folia si nr lor de tel,Cert de conformitate R.A.R ,transparenta 5%,am mai vazut la unele si timbrul RAR(produs omologat(autorizat) RAR lipit pe timbrul LLUMAR.Timbrele alea se pune pe fiecare geam unde e folie,nu doar pe un geam cum am observat ca mai fac unii aplicatori ca sa "economiseasca" timbre si pentru altii .Pe langa astea primesti o autorizatie de circulatie,in care se specifica numele prenumele.seria motorului,nr masinii,data cand a fost aplicata,unde este aplicata folia cat si transparenta.Cu asta trebuie sa mergi la RAR,si sa treci folia in cartea de identitate si apoi de la rar trebuie sa iti dea ceva in scris..sau sa o treaca in talon..nu mai stiu exact,desi putini o fac asa se procedeaza legal...daca nu o ai trecuta in carte e ca si cum ai avea`o pe naspa...deci daca vrea garcea...se poate lua de tine
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google