Originally posted by andreyi
View Post
Cum Se Aplica Folii Pe Geamuri?
Collapse
X
-
Originally posted by Alin0007 View PostDa. Iti vor lua talonul. Pentru orice folie pe geam trebuie omologare.
Comment
-
Tu crezi ca eu stau sa pun folii in fiecare zi ca tine? Eu am pus odata, am luat omologare si gata nu mai am treaba cu politia. Asa ca fiecare sa faca cum vrea.
P.S. Si daca dai folia jos de fata cu organul de amenda tot nu scapi(420 ron). Avantaj ca ramai cu talonul.
Comment
-
Si daca te opreste RAR-u ai cam imbulinat-o.Nu trebuie neaparat aparat de masurat ci doar un paletar cu mai multe nuante de folii pe care ei ti-l vor pune pe langa folia ta dupa fata.
Comment
-
Mie era sa imi ia talonu pentru folie d-aia autorizata pt fata de 27%,cu toate ca am autorizatie si pentru fata.
Acu mi-am pus 65% pe fata macar daca ma ia sa ma ia pe drept)
Comment
-
Ma, m-a oprit politia de cateva ori si n-am platit nimic pana acum. Nici emotiile nu m-au cuprins!
Dar ca sa te bucuri tu data viitoare le dau eu ceva bani!
P.S. Si gata cu discutiile cu oamenii odihniti, te las sa te certi singur!
Aline tu ai permis? Ce talon sa-ti ia?
Comment
-
-
Comment
-
Originally posted by al!n View PostMie era sa imi ia talonu pentru folie d-aia autorizata pt fata de 27%,cu toate ca am autorizatie si pentru fata.
Acu mi-am pus 65% pe fata macar daca ma ia sa ma ia pe drept)
Apropo... cei din Bucuresti care v-ati pus folii pe cine recomandati? cu omologare si sa puna si pe fata.sigpic
Comment
Comment