Cum Se Aplica Folii Pe Geamuri?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by andreyi View Post
    Salutare. Daca imi pun folie de-asta ieftina la cineva doar pe geamurile laterale spate fara luneta, si nu e omologata, va fi vreo problema cu politia?
    nu e deloc estetic. nu inteleg ce va place voua, sa va puneti doar pe geamurile laterale spate...ori pui si pe luneta, ori o lasi asa cum e.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Originally posted by Alin0007 View Post
      Da. Iti vor lua talonul. Pentru orice folie pe geam trebuie omologare.
      repede , tu, "iti ia talonul" !!!... Dai folia jos repede, o rupi dupa geam si te lasa... Se mai uita si la fata omului, daca esti tare n gura si prost ai probleme si cu autorizatia p**dii !!! Pe geamurile fata oricum nu se da autorizatie asa ca mai bine vi le puneti fiecare , d-alea la 10 r sulu, e f-buna si asta..

Comment

• Tu crezi ca eu stau sa pun folii in fiecare zi ca tine? Eu am pus odata, am luat omologare si gata nu mai am treaba cu politia. Asa ca fiecare sa faca cum vrea.

P.S. Si daca dai folia jos de fata cu organul de amenda tot nu scapi(420 ron). Avantaj ca ramai cu talonul.

Comment

• pai saa sti tu ca eu imi pun in fiecare zi folie pe geamuri.... Vad ca te crezi cam destept dar nu pari ! pe geamuri fata ai autorizatie ????????

Comment

• Da am si pentru fata autorizatie. Numai ca folia e mai inchisa decat ar trebui, dar militianul nu are aparat de masurat la el.

Comment

• Si daca te opreste RAR-u ai cam imbulinat-o.Nu trebuie neaparat aparat de masurat ci doar un paletar cu mai multe nuante de folii pe care ei ti-l vor pune pe langa folia ta dupa fata.
              AG 16 Y M A

Comment

• Pana la R.A.R. mai dureaza.

Comment

• si crezi ca domnul politist e vreun prost si nu se prinde ca incerci sa-l "fentezi"? e ca si cum nu ai autorizatie, aceeai emotie o ai daca te opreste, aceeasi amende e(420r). numai ca tu o platesti avand autorizatie...

Comment

• Mie era sa imi ia talonu pentru folie d-aia autorizata pt fata de 27%,cu toate ca am autorizatie si pentru fata.
                    Acu mi-am pus 65% pe fata macar daca ma ia sa ma ia pe drept)
                    AG 16 Y M A

Comment

• Ma, m-a oprit politia de cateva ori si n-am platit nimic pana acum. Nici emotiile nu m-au cuprins!
                      Dar ca sa te bucuri tu data viitoare le dau eu ceva bani!

P.S. Si gata cu discutiile cu oamenii odihniti, te las sa te certi singur!

Aline tu ai permis? Ce talon sa-ti ia?

Comment

• Cu mine vorbesti?
                        AG 16 Y M A

Comment

• Nu. Cu colegu de capitala. Ala cu motorizarea de ozn!

Comment

• Evident ca eram cu taicamio cand am patit-o dar cred ca nu avea rost sa specific..
                            AG 16 Y M A

Comment

• Pai ma gandeam. Asta e pana la urma nu mai punem folie deloc, mergem la send 92 si terminem joaca.

Comment

• Originally posted by al!n View Post
                                Mie era sa imi ia talonu pentru folie d-aia autorizata pt fata de 27%,cu toate ca am autorizatie si pentru fata.
                                Acu mi-am pus 65% pe fata macar daca ma ia sa ma ia pe drept)
                                Foarte tare faza asta, pustiu' vorbeste de parca avea actele facute pe numele lui si era el la volan

Apropo... cei din Bucuresti care v-ati pus folii pe cine recomandati? cu omologare si sa puna si pe fata.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google