Cum Se Aplica Folii Pe Geamuri?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aveam o Dacia 1310 cu luneta si geamurile spate ionizate din fabrica, deci avea destula vizibilitate, mai multa decat ofera folia inchisa la culoare ce e la unele masini. Cu toate astea, noaptea si pe ploaie trebuia sa fiu atent cand parcam cu spatele. In rest era ok.
    Oricum, ma seaca masinile de smecheri cu girofar si toate geamurile black, ca nu le vad moaca. Plus ca amenda e de luat clar la un radar, ca va face poza si tot asa, nu se vede figura soferului.
    De aia folia de pe parbriz si pe geamurile laterale fata trebuie sa permita o imagine a habitaclului cat mai clar, din exterior.

Comment

• Va rog sa nu o luati pe aratura!
      Merci!
      sigpic

Comment

• Originally posted by Hulio_32 View Post
        stiam ca la SEND 92 fac doar ionizari....a facut cineva la ei cu folie?...cat costa la un MCV folia?
        eu am pus anul trecut la primul meu mcv si m-a costat 350 lei. MI-a montat folia un tip din dragasani, iar acum la cel de-al doilea mcv pe care l-am achizitionat de curand o sa imi pun eu singur folia

Originally posted by adi_trif28 View Post
        Dar nu stiti careva cum pot procura folie de aia Llumar la sul?
        Exista pe undeva prin tara ceva distribuitori la aceste folii?Daca da, spuneti-mi va rog unde.
        nene, e o firma din Arad care vinde folie omologata RAR pt geamuri. Iti vine cu declaratie de conformitate, certificat de garantie, timbre de autentificare RAR. Cauta si tu pe net ca o gasesti, daca iti dau numele ei poate se considera reclama. Eu am comandat si mi-a venit ieri comanda. Azi am sa ma duc sa montez folia pe geamuri. Drumuri bune colegu!
        Last edited by MIHAI_MOL; 15 June 2010, 10:16. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• a verificat cineva la RAR daca certificatul de DRK din comert este legal? din cate stiu ca folia sa fie legala trebuie sa fie montata intr-un service autorizat RAR
          Last edited by FlorianYFL; 15 June 2010, 10:22.
          Nu-i bai...

Comment

• certificatul e legal..dar asa cum ai zis trebuie montata in service autorizat sa fie 100% legal
            fara linkuri externe in semnatura

Comment

• vreau si eu sa stiu cam cat ma costa la send 92 ionizarea geamurilor spate si a lunetei? stie cineva...astept un raspuns
              CARPE DIEM!

Comment

• pe giurgiului folie llumar+montaj luneta, geamuri laterale spate, fata si parasolar 450 ron

Comment

• Unde anume pe Giurgiului? E cumva pe str. Alunisului mai exact?
                  sigpic

Comment

• eram azi in Metro si mi-a sarit in ochi acest pachet . avand in vedere ca nu am ac ma gandesc de mult la o folie pentru a tine umbra macar pe spate. cand ma uit la pret observ ca e doar 9lei avand dimensiunile de 50/300 cm.

am facut poze. cutia contine folie, racleta si cutter. am facut si o poza sa vedeti cat de fumurie e. as vrea sa o pun dar ma gandesc sa nu am probleme cu politia avand in vedere ca nu are niciun certificat rar sau altceva pentru a fi omologate.

daca pun pe luneta si dupa vreau sa o dau jos voi avea probleme cu dezaburirea?
                    Attached Files
                    Last edited by o8MeLC; 1 July 2010, 00:06.

Comment

• Originally posted by o8MeLC View Post
                      eram azi in Metro si mi-a sarit in ochi acest pachet . avand in vedere ca nu am ac ma gandesc de mult la o folie pentru a tine umbra macar pe spate. cand ma uit la pret observ ca e doar 9lei avand dimensiunile de 50/300 cm.

am facut poze. cutia contine folie, racleta si cutter. am facut si o poza sa vedeti cat de fumurie e. as vrea sa o pun dar ma gandesc sa nu am probleme cu politia avand in vedere ca nu are niciun certificat rar sau altceva pentru a fi omologate.

daca pun pe luneta si dupa vreau sa o dau jos voi avea probleme cu dezaburirea?
                      este o folie de proasta calitate...se zgarie de cand o pui si in plus...o sa ai belele cu politia pt. ca nu ai autorizatie.cu luneta nu ai probleme daca dai folia jos de pe ea stai lin.mai bine te duci la un service autorizat si iti pui folie calitativa cu tot cu omologare sa stai linistit cand te opreste militzianu'
                      http://img132.imageshack.us/img132/5928/semnaturas.jpg
                      Sony/Magnat/Alpine/Focal

Comment

• am nevoie de o informatie corecta.

ce folie am voie pe spate ? transparenta maxima
                        ce folie am voie pe fata ? tot transparenta maxima

am fost azi la niste baieti si am pus 95 % pe spate (luneta + laterale ) omologate
                        maine trebuie sa pun si pe fata si nu stiu cat am voie maxim.

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
                          am nevoie de o informatie corecta.

ce folie am voie pe spate ? transparenta maxima
                          ce folie am voie pe fata ? tot transparenta maxima

am fost azi la niste baieti si am pus 95 % pe spate (luneta + laterale ) omologate
                          maine trebuie sa pun si pe fata si nu stiu cat am voie maxim.

pe spate poti pune cea mai inchisa (adik 5%)
                          pe fata trebuie 73 % cu tot cu geam. Geamul la logan vine din fabrica cu 81% transparenta , masurat cu aparat.
                          pe fata nu te sfatuiesc sa pui k nici nu se observa folia dak o pui legala. dai banii degeaba. decat dak vrei sa ai o mica protectie la spargerea geamului si te va proteja de soare putin.
                          Last edited by Rey91; 22 April 2011, 00:06.
                          sigpic

Comment

• este si folie de protectie la Llumar pentru reducerea UV pe fata, se merita.
                            Nu-i bai...

Comment

• Salut,

As avea si eu o intrebare, poate stiti sa ma ajutati.
                              Am cumparat MCV-ul de la un prieten, avea folie pe geamurile spate + luneta, de la Llumar, Timisoara, montata.
                              Amicul mi-a lasat si certificatul de garantie al foliei, pe care era aplicat si un timbru RAR.
                              La ultimul ITP, facut acu cateva zile, baiatul de la service mi-a zis ca am o eroare in acte, deoarece pe certificatul de la Llumar scrie 53% transparenta, iar pe folie e 5%.
                              Am mers pana la firma sa le prezint situatia, iar cel de acolo mi-a dat alt certificat, pt folie de 5% transparenta, unde e trecut si numarul timbrului securizat si autentificare RAR, dar pe care nu e aplicat nici un timbru RAR - omul de la firma mi-a zis ca acuma nu au timbre.

Acuma intrebarea mea e: acest certificat e ok la o eventuala verificare in trafic?
                              Sau ar trebui sa merg si la RAR sa-mi stampileze acest certificat?

Comment

• nu mai exista timbre , trebuie ca service-ul sa fie autorizat RAR pentru montare de folii
                                Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google