Cum Se Aplica Folii Pe Geamuri?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deci sunt in regula asa ?
    Ca pana acuma aveam impresia ca organele se uita doar la timbrul ala RAR si atat

Comment

• o sa iti de un certificat de la service-ul respectiv pe care scrie seria foliei si transparenta , atentie vezi ca se pun si pe geamuri niste stikere sub folie
      Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• he he he ) azi m-a oprit politia pentru folii ) e prima data .... cum mi-a cerut actele asa mi le-a dat inapoi + o urare de drum bun
        Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• Originally posted by ady_green View Post
          pe giurgiului folie llumar+montaj luneta, geamuri laterale spate, fata si parasolar 450 ron
          Oameni buni.Vad pe aici ca spuneti niste preturi de imi pica fata.
          Eu am dat la un magazin 1 milion 100 pe folii + omologare (acestea fiind aduse de la PITESTI).Am fost la un baiat mi le-a pus cu 1 milion manopera.Deci in total 2 milioane 100
          Daca te duci si cumperi de la un magazin special pentru asa ceva te costa mult, mai ales sa ii pui tot pe ei sa iti puna foliile (i-au mult la mana de lucru).
          Sfatul meu e sa cumparati de la un magazin oarecare (ca tot de la firme le au) te costa mai putin si ti le pui cu un prieten care se pricepe.

Eu sunt din Calarasi, le-am luat de la un magazin.Si ce ? Am pe fiecare geam unde este aplicata folia omologarea de la PITESTI + foaia care i-o arat la politist cand ma opreste.Stie el ca nu am fost eu la PITESTI ?

Si am mai vazut o chestie, ca intrebati cat % vizibilitate ai voie.Eu pe geamurile din spate + luneta am cerut folii 100% negre din exterior si nu am avut probleme.Acum depinde de fiecare cum doreste.Sa fie vazut din masina sau nu.
          Pe geamurile laterale din fata stiu ca nu este legal 100% negru din exterior.50%-60% este de ajuns daca doreste cineva sa isi puna.Cu toate ca eu cunosc multi care au 100% negru pe toate geamurile.
          Last edited by SylvyuGoogle; 8 August 2011, 21:15.
          Şoferul prudent se uită în ambele sensuri înainte de a trece pe roşu

Comment

• -se poate pune folie de geam deaia ieftina la 10 lei pe parasolar aprox 12-13 cm latimea?
            -din interior o aplic...
            -am cautat pe net parasolare si toate au latimea prea mare si nu se mai vede klumea drumu

va multumesc,

vreau mai mult pt design. ce parere aveti ?

[QUOTE=PrEsTiGe;1089100]-se poate pune folie de geam deaia ieftina la 10 lei pe parasolar aprox 12-13 cm latimea?
            -din interior o aplic...
            -am cautat pe net parasolare si toate au latimea prea mare si nu se mai vede klumea drumu
            -vreau mai mult pt design. ce parere aveti ? o sa arate bine daca o decupez perfect dreapta ?....astept niste pareri
            va multumesc,;)

-se poate pune folie de geam deaia ieftina la 10 lei pe parasolar aprox 12-13 cm latimea?
            -din interior o aplic...
            -vreau mai mult pt design. ce parere aveti ? o sa arate bine daca o decupez perfect dreapta ?....astept niste pareri
            va multumesc,;)

imi cer scuze pt mesajul de mai sus nu stiu ce am facut sunt nou pe forum! va rog sa imi raspundeti daca puteti la mesaj...sorry
            Last edited by PRESTIGE; 23 October 2011, 19:22. Reason: Automerged Doublepost
            MY CLA

Comment

• folia la 10 lei este destul de buna daca stii sa o aplici
              -se sterge geamul exterior/interior foarte bine
              -folia se aplica cu CLEAN VERDE-MAR,nu pateaza nu se cuteaza
              -pulverizezi geamul exterior/aplici folia pe exterior pt a taia corespunzator,folia sa fie patrea de lipire catre tine pentru a deslipi patrea transparenta dintr`un colt,pulverizezi pt a nu se lipi ,dupa aceea in interor pulverizezi ca nebunu sa fie din plin pt a se modela ff bine ,dupa aceea cu racleta din mijloc scoti apa de preferabil X sa nu apara cute,dar foarte incet
              ca sa nu zgariati folia pe racleta puneti un servetel umed si nu se zgarie deloc;)

pentru luneta la logan din 3 bucati incepand de sus taiata pe liniile de dezaburire 1 bucata trebuie aprox 0,5cm sub linia de dezaburire pt a scoate ff bine apa,dupa cea de a 2 bucata sa fie cam 0,3 cm peste prima ,cea de a 3 sa fie taiata ff bine dupa cadranu geamului negru 0,2cm sa iasa excelent !!!!

daca doriti o sa revin cu poze

nu este mare scofala sa aplici folie,trebuie sa ai rabdare+dexteritate

va doresc o zi buna !
              Dacia Logan MCV 1.6MPI agitat
              http://img174.imageshack.us/img174/4...atartrovz7.gif

Comment

• si autorizatia cine o da ?
                dincate stiu se ia talonul daca nu ai hartia cu autorizatie rar

Comment

• Ar fii bune niste poze...

Comment

• Functia Google face minuni . Mura in gura si pt dorel de la sat . ENJOY .

Stiu ca suntem incepatori si precis nu am facut chiar cum trebuie, dar daca tot a aparut un cobai dornic de teste, de ce nu? :) Asa ca ne-...
                    sigpic

Comment

• Pentru folie trebuie 2 autorizari RAR :
                      - folia sa fie autorizata;
                      - montajul foliei sa fie facut de o firma autorizata RAR.
                      Ceea ce n-a avut loc niciodată, poate avea loc mâine.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Atinge Dragos View Post
                        Pentru folie trebuie 2 autorizari RAR :
                        - folia sa fie autorizata;
                        - montajul foliei sa fie facut de o firma autorizata RAR.
                        M-ai spart . ) 2 autorizatii rar . Mda .Fac ceva pe ele autorizatii . Deci de cand am pus folia , niciodata nu m-o oprit nimeni . Fix , pix Crezi ca nu am semnat in locu firmei , si am pus o stampila de la o firma autorizata rar ?

Te duci scoti 10 ron de o cafa la un angajat , si iti pune el stampila .

Totu e sa te duca bibilica .
                        sigpic

Comment

• Eu am spus doar ce autorizatii trebuie legal.
                          Fiecare se descurca cum poate si pune ce folie vrea.
                          Ceea ce n-a avut loc niciodată, poate avea loc mâine.
                          sigpic

Comment

• Salut la toata lumea, am citit cateva pagini pe aici si m-a luat durerea de cap.
                            Eu pun folie Llumar omologata de vreo 2 ani si ideea e urmatoarea

1. daca nu sti sa pui folia pe luneta nu te obosi pentru ca trebuie sa iei forma geamului pe exterior nu tai folia si o pui direct ca iti ies cute si bule
                            Forma geamului o iei cu un feon industrial si cu o racleta de pasla NU plastic
                            CUTELE NICIODATA NU IES IN LATERAL. Daca iei folie din magazin nu ai probleme pentru ca invers nu ai cum sa o pui adica pe latime dar daca ai sul de 1.5 m latime poti sa o pui si inver insa nu iti ies cutele

Vis avi de cutele de pe lateral le tragi cu mana in jos si faci un H pe luneta
                            H ala trebuie sa fie perfect lipit fara cea mai mica cuta

NU PUNETI FOLIA CU FAS FAS DE GEAMURI
                            Pe afara poti sa o pui ca sa iei forma geamului dar pe interior nu cu fas fas ci cu apa cu sampon
                            Fas fasu contine acool si se evapora repede dar cu sampon de joci cu folia cum vrei

2. nu mai puneti folie de proasta calitate pentru ca afecteaza si vizibilitatea se decoloreaza in timp foarte scurt si cand o scoti de pe geam (ca sa decolorat) iti lasa lipici sau iti strica dezaburirea plus ca se zgarie foarte repede

3. nu puneti din 3 bucati folia se trage in timp si ies ditamai gaurile intre bucati

4. trebuie demontat partea din spate ca sa poti sa scoti lampa de frana
                            NU taiati folia pe langa lampa se vede ca drak si intra lumina

5. dai 40 lei pe folie te chinui 5 ore mai dai 80-100 pe omologare si nai rezolvat nimic
                            Sper sa nu se considere reclama dar eu pun folia pe logan spate si luneta cu 200 ron omologata si garantie 5 ani dar stiu ca sunt persoane carora le place sa isi faca ei singuri ce au de facut pe la masina asa ca daca va mai pot ajuta cu ceva astept mesajele pe forum nu pe PM ca poate prinde bine si la altii

Comment

• A explicat cristi_i2 mura`n gura pentru toti.

Folie luati de care va tine buzunarul iar autorizatia (o foaie A4) trebuie sa vi-o dea cei de la care cumparati folia. Acea autorizatie sa o aveti la voi in permanentza. Adica eu unul asa am facut. Si folia mi-a pus`o un prieten care se pricepe.
                              Şoferul prudent se uită în ambele sensuri înainte de a trece pe roşu

Comment

• Originally posted by TM80MAT View Post
                                M-ai spart . ) 2 autorizatii rar . Mda .Fac ceva pe ele autorizatii . Deci de cand am pus folia , niciodata nu m-o oprit nimeni . Fix , pix Crezi ca nu am semnat in locu firmei , si am pus o stampila de la o firma autorizata rar ?

Te duci scoti 10 ron de o cafa la un angajat , si iti pune el stampila .

Totu e sa te duca bibilica .
                                tu asa ai facut ?
                                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google