Cum Se Aplica Folii Pe Geamuri?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

imi place cum a iesit.Frumos de tot.Cat timp nu ai avut voie sa deschizi geamurile dupa lipirea foliai?
    sigpic

Comment

cred ca le poti deschide imediat,pentru ca ei o incalzesc cu un radiator ceva...
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

cand le-am pus eu afara incepuse ploaia...asa ca, dupa montare, am stat aproape o ora la o cafea si apoi puteam sa le deschid cu incredere; mi s-a recomandat totusi sa nu o duc la spalatorie 2-3 zile, mai mult pentru luneta care fusese data jos si lipita inapoi. in rest totul a fost si este ok.
        Last edited by Cristi_Xp; 21 November 2007, 15:37.

Comment

Eu am geamuri ionizate,sunt multumit de ele,dar la viitoarea masina cred ca voi opta pt folie,initial asta doream,pt ca cred eu da mai bine pe masina.
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

in ploiesti stie cineva unde se poate pune folie omologata?

Comment

bun.pe geamuri am inteles,dar pentru stopuri si semnalizari fata?de ude pot sau daca se poate da omologare?

Comment

Originally posted by spawn_darck200
                bun.pe geamuri am inteles,dar pentru stopuri si semnalizari fata?de ude pot sau daca se poate da omologare?
                exista un spray special care le inegreste sau le face fumurii;)
                sigpic
                astra h 1,7 cdTI

Comment

sal

Originally posted by Marius View Post
                  Daca te interseaza iti dau pe PM nr de telefon al unui baiat din Bucuresti care pune folie omologata Llumar. Garantie pe viata.
                  ma intereseaza p mine..poti sami dai nr lui? mc

Comment

Ai PM domnu'.
                    numar secundele

Comment

Originally posted by bodyn View Post
                      exista un spray special care le inegreste sau le face fumurii;)
                      se gasesc in comert?eu unul nu am vazut...

Comment

Originally posted by adi_trif28 View Post
                        Eu am auzit ca pe un Logan berlina, pretul pentru punerea foliei pe TOATA masina e undeva pe la 6 milioane, cu tot cu folie si montat, dar folia de pe fata nu se omologheaza, ea se pune pe raspunderea clientului
                        asa este !!!!!!!!! Eu am folie pe masina si am omologare pe luneta si laterale spate ,fata o am pusa su timbre dar pe nv bu este trecuta in omologare nimeni tu ti-o mai trece .........au cauta la n firme si toti asa mi-au spus...
                        eu mi-am montat o la DARIUS(si nu fac reclama) 450 ron luneta + lateralele si inca 150 ron fata
                        Last edited by crististreulea; 28 March 2008, 12:08.
                        Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Originally posted by bobbyred View Post
                          asa este !!!!!!!!! Eu am folie pe masina si am omologare pe luneta si laterale spate ,fata o am pusa su timbre dar pe nv bu este trecuta in omologare nimeni tu ti o mai trece .........au cauta la n firme si toti asa mi au spus...
                          eu mi am montat o la DARIUS(si nu fac reclama) 450 ron luneta + lateralele si inca 150 ron fata
                          nu e asa eu am si pe fata omologate anu tecut o fost 500 ron ....in tm....

pe fata ma refer la geamurile laterale nu la parbriz

Varul meu a avut si pe parbriz ( in serbia) dar a fost nevoit sa le dea jos
                          Last edited by Cristi_Xp; 21 March 2008, 20:58.
                          ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
                          YO2MKL
                          sigpic

Comment

Mai bine va pune-ti folie pe dinafara si pe dinauntru le ionizati si ati termiant treaba ..

Comment

Nu stiti in Sibiu cineva care aplica folii omologate?

Comment

Mai am eu o intrebare: Am auzit ca exista in comert folie heliomata; unde as putea gasi oare asa ceva.Daca as gasi, as pune pe parbriz, m-am saturat de idiotii care umbla cu faza lunga si cu xenonori, multe dintre ele batand super naspa.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google