Cum Se Aplica Folii Pe Geamuri?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pretul asta era prin primavara,eu sper sa n-au ridicat preturile
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Are cineva idee cat costa saiti pui folie pe spate si luneta in timisoara llumar omologata?

Comment

3-4 milioane...meri azi la intalnire la stadion la 16:00 si o sa iti spuna care au folie exact firma..
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Pretul este in jur de 3,5 milioane pentru folie omologata llumar...bineinteles pentru luneta si geamuri usi spate la o transparenta de 15%.

Comment

Originally posted by diavolutu
            Are cineva idee cat costa saiti pui folie pe spate si luneta in timisoara llumar omologata?

luneta + spate + fata 500 ron omologata in dambovitei nu am acum nr de tel dar ma interesez si iti spun daca esti curios, eu am pus e super lucrarea fara geamuri fata parce era 400 nu sunt sigur .....
            ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
            YO2MKL
            sigpic

Comment

Da,chiar sunt curios(cu,conditia sa fie omologate)
              Si o intrebare,am vazut la taximetristi ca un fel de parasolar din folie pe parbriz,aveti idee cat costa?

Comment

la pitesti nu sau scimbat inca preturile la ionizat e tot 3 mil .... (send99)
                Degeaba gandesti daca esti prost!

Comment

send 92 poate
                  Si o intrebare,am vazut la taximetristi ca un fel de parasolar din folie pe parbriz,aveti idee cat costa?
                  poti sa ai probleme cu militia,vezi sa nu depaseasca chestia aia de la oglinda...cam atat de lat sa fie
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

asa asa send 92 bine ca nam zis 69 ca se intelegea altceva ;))
                    Degeaba gandesti daca esti prost!

Comment

Nu il vreau exagerat de lat,insa un pic am vazut pe alte masini ca binisor,insa are cineva idee cat costa?

Comment

In Timisoara eu am pus folie la Logimaetics (aveau sediul pe Liviu Rebreanu 4, dupa statial Mol, dar s-au mutat acuma, nu stiu adresa; tel 0723 204080), spate+luneta (transparenta 5%) si fata (73%) sunt omologate; garantie 5 ani.

Cost: 650RON

De demontat au demotat geamurile laterale iar pe luneta au aplicat direct, fara demontare.

Cei care au masina in garantie sa aibe grija deoarece Logimaetics au contract cu Dacia (defapt cu dealerul Dacia, in cazul meu AutoEuropa) doar pentru instalatia electrica. Daca se demonteaza geamul si pe urma aveti probleme cu ceva componente de la usa or sa comenteze. La mine tablia usa spate s-a dezlipit putin de pe usa si cand m-am dus la AutoEuropa au cam comentat dar pana la urma au rezolvat problema. (oricum daca sunati la dealer si intrebati cine e autorizat sa monteze folie si sa nu pierdeti garantia, in TM, o sa va trimita la Logimaetics dar pe urma in cazul unor probleme fac scandal, cam ciudat nu?! )
                        I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

e omologata are actibilduri pe geam si iti da si o hartie conform careia e conform stas si asa mai departe............ o sa ma duc azi pe la ei sa iau nr de tel......il postez aici sau iti dau PM
                          YO2MKL
                          sigpic

Comment

astept wildserb,nu e nici o graba;si asa banii ii iau dupa 12 noiembrie;insa e bine sa stiu la ce usa sa ma duc sa bat

Comment

astept wildserb,nu e nici o graba;si asa banii ii iau dupa 12 noiembrie;insa e bine sa stiu la ce usa sa ma duc sa bat

telefon 244868 firma nu o stiu dar cum vi pe ana ipatescu (linia lu 7) catre dambovita (linia lu 9) inainte de intersectiatramvai7 cu 9 pe dreapta e un peco se intra printre ultimul bloc si pece aprope k nici nu se observa straduta ccasa e pe stanga a III-a sau a 4-a .....
                              YO2MKL
                              sigpic

Comment

am atasat si eu 2 poze cu folia/parasolarul de pe parbriz, ca idee, nu stiu cat ajuta pt ca sunt din Buc, pe mine m-a costat 20 ron, oglinda data jos, toate cele, iar folia, laterale spate + luneta 300 ron, 5%, luneta data jos,...llumar, omologate, toate cele....
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google