imi place cum a iesit.Frumos de tot.Cat timp nu ai avut voie sa deschizi geamurile dupa lipirea foliai?
Cum Se Aplica Folii Pe Geamuri?
Collapse
X
-
cred ca le poti deschide imediat,pentru ca ei o incalzesc cu un radiator ceva...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
cand le-am pus eu afara incepuse ploaia...asa ca, dupa montare, am stat aproape o ora la o cafea si apoi puteam sa le deschid cu incredere; mi s-a recomandat totusi sa nu o duc la spalatorie 2-3 zile, mai mult pentru luneta care fusese data jos si lipita inapoi. in rest totul a fost si este ok.Last edited by Cristi_Xp; 21 November 2007, 15:37.
Comment
-
Originally posted by adi_trif28 View PostEu am auzit ca pe un Logan berlina, pretul pentru punerea foliei pe TOATA masina e undeva pe la 6 milioane, cu tot cu folie si montat, dar folia de pe fata nu se omologheaza, ea se pune pe raspunderea clientului
eu mi-am montat o la DARIUS(si nu fac reclama) 450 ron luneta + lateralele si inca 150 ron fataLast edited by crististreulea; 28 March 2008, 12:08.Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Originally posted by bobbyred View Postasa este !!!!!!!!! Eu am folie pe masina si am omologare pe luneta si laterale spate ,fata o am pusa su timbre dar pe nv bu este trecuta in omologare nimeni tu ti o mai trece .........au cauta la n firme si toti asa mi au spus...
eu mi am montat o la DARIUS(si nu fac reclama) 450 ron luneta + lateralele si inca 150 ron fata
pe fata ma refer la geamurile laterale nu la parbriz
Varul meu a avut si pe parbriz ( in serbia) dar a fost nevoit sa le dea josLast edited by Cristi_Xp; 21 March 2008, 20:58....am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
Comment
Comment