Cum Se Aplica Folii Pe Geamuri?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• clar, pe el il duce bibilica
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Eu am pus folie la 20 lei ... pe dacia tatei....

Am cumparat autorizatie... le-am aplicat pe geam...

Insa am facut prostia ..ca spuma din pulverizator sa o fac din dero.... , geamurile au ramas patate intre folie si geam....
      sigpic

Comment

• Cu stampila a rezolvat el si cu foaia dar nu are aptipildul de pe geam 1 la mana si daca il oprete politia poate scapa ca nu stiu aia dar daca il opreste raru... e nasol

Comment

• 1 La mana : Nu exista "Aptibild" . Poate "Abtibild"

2 La mana : In acel "Fas ..fas" se poate pune ce iti doreste inima . Eu am folosit apa cu sampon . Desigur foarte diluat .

3 La mana : Cristi draga , culmea e ca am si abtibild pe geamuri . Am tot ce trebuie Abtibilde , foaie A4 cu autorizatia si omologarea , si mai un act aditional de la o firma autorizata .Plus semnaturi si stampile .

Si e fix ce trebe .

Numa bine
          sigpic

Comment

• nu ma pot abtine....Pai mai mic Pruteanu tu care esti....chiar asa ?? nu ai inteles ce a vrut sa zica omu' cu "Aptibild" ??? sau a trebuit sa cauti in DEX sau in cel de Neologisme si nu ai gasit cuvantul, apoi brusc ti-ai dat seama, ce a vrut sa zica si imediat ai inceput sa corectezi...bravo.
            Si la punctul 3 cred ca nu e FIX ce trebuie,mai trebuie facut un pas ca sa fi FIX in legalitate....trebuie trecut si in talon.... aaa, ca nu se leaga dupa ce prezinti acele foi, e alta treaba dar nu e FIX legal.
            Sfat vezi caci cu siguranta imi vei gasi greseli de ortografie/exprimare etc. ..

Comment

• deci am ras 5 minute

1. O gresala de ortografie e mai importatanta decat topicul

2. SCRIE MARE in postul meu ca se foloseste apa cu sampon nu fas fas pentru geamuri dar ...... normal ca n-ai citit

3. Pune o poza daca vrei cu "abtibildul" de pe geam si una cu foaia

4. TM80MAT "draga" ideea era ca daca te opreste rarul pe strada ti-o furi rau de tot pentru ca nu apare nimic in baza de date

Vezi ca stickerele de pe geam au o serie si scrie acolo seria care este aceiasi de pe foaie si mai scrie aplicatorul care se regaseste pe stampila asa ca daca tiai pus tu singur folia si nu tea prins nimeni bafta ta sau daca reusesti sa ii aburesti pe unii de pe aici la fel bafta ta dar nu imi spune mie care montez folia de ani de zile cum sta treaba

Eu mai sus am incercat sa le explic baietilor care vor sa isi puna folie cum sta treaba, nimeni nu e perfect dar.. pana mea
              Ia zimi daca tot sti TU cum pui folia pe un A6 sau un seria 3 sau o toyota corolla daca sti....

Scuze pentru dublu post dar trebuie

Edit : partea de sus ramane valabila

))))))) deci acu am vazut montajul vostru ca imi suna cunoscut nr la masina ati filmat cand ati pus folia pe tutotiale logan ai acolo montaju pe masina ta dar este.............. am ras de m-am prapadit in ce hal ati pus-o

CUM SA SCOTI CUTELE PE INTERIOR CU FEONU )
              Si folia pe laterale se taie inainte pe conturu geamului nu dupa ce lati pus pe geam
              Deci ce ati facut voi acolo mai rau ii induceti in eroare pe cei ce vor sa isi puna folie este varza de la cap la coada

Daca se poate o sa postez adresa siteului sa vedeti exact ce s-a intamplat
              Last edited by cristi_i2; 31 May 2012, 03:08. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Aruncati un ochi pe aici, chiar merita...
                http://www.loganclub.ro/forum/bv_55_wss-t42524p10.html

Comment

• Asa da ! Dani55wss banui si eu ca merita . Printr-e putinele firme care vad ca inca demonteaza .
                  sigpic

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google