If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am atasat si eu 2 poze cu folia/parasolarul de pe parbriz, ca idee, nu stiu cat ajuta pt ca sunt din Buc, pe mine m-a costat 20 ron, oglinda data jos, toate cele, iar folia, laterale spate + luneta 300 ron, 5%, luneta data jos,...Llumar, omologate, toate cele....
Pe mine ma intereseaza. Poti sa-mi zici unde ai montat la preturile astea si mai ales folie autorizata. Eu caut de ceva vreme si mai jos de 670 RON nu am gasit.
Scuze pentru posturi duble. Am observat mai tarziu ca era trecut in poza lunetei lui fascu_ady numarul de telefon si numele firmei ce i le-a pus, pe stickerul cu autorizarea RAR. Poate ca sunt si alti doritori, asa ca o sa trec aici detaliile discutate cu ei (nu e reclama): SC GIP SRL, b-dul Preciziei, nr 1 C (vis-a-vis de Autogara Militari), telefon 300.05.72. Folia + montaj 350 RON -> geamurile laterale spate si luneta, 50 RON parasolar din folie si 100 RON folie pe geamurile laterale fata dar nu mai mult de 30 %. Timp de lucru, in jur de 3 h.
Cred ca mai bine le ionizati, eu le-am ionizat de cand am masina (2 ani) si nu s-au decolorat de loc.
folia se decoloreaza in timp.
Ionizarea costa mai mult dar nu se decoloreaza si daca le stergeti pe interior cu piele de caprioara nici nu o sa se zgarie...
ai garantie 5 ani daca se decoloreaza...Sincer,multi nici nu tin masina atata timp.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Salut!
Ma tot macina o idee (cam nebuna,dar.......)
Pe Logan nu putem si noi pune jaluzele asa cum are Renault Megane II ?
La Megane,rola de tragere este ascunsa in fatza de usa (spate)
Oare la noi am putea face asta???
Spre rusinea mea sa spun asa, va spun cinstit eu nu m-am urcat niciodata intr-o masina care sa aiba folie, drept urmare habar n-am cum se vede din interior spre exterior. De vreo saptamana m-am decis sa-mi aplic si eu folie la golanel. Acum nu stiu cat de transparenta s-o pun. Treaba e ca eu ma uit destul de des in oglinda retrovizoare din interior si ma ghidez dupa ea. Daca imi pun folie ma mai pot ghida, adica se vede bine de la interior afara? Cand zic bine ma refer la faptul ca pot vedea ce am in spate si in lateral?
sper ca ati inteles ce vreau sa aflu
numai bine, prieteni
TWeetY , se vede mai greu afara prin folie / adica incurca / dar asa ne place . Dar eu unul cand dau in spate nu ma intorc , ma uit in oglinzile laterale asa ca .............Am pus-o pe cea mai inchisa / + ca nu se vede nimic in maina de afara , pot tine si bani pe bancheta .
Bogdan , du-te la un magazin de piese auto , cere sa-ti arate folia si uita-te cum se vede prin ea . Dar nu iti cumpara de acolo pt ca ai nevoie de autorizatie pt ea si nu o monta tu pt ca va iesi ca ........ . Apeleaza la cineva care stie sa monteze . Bafta .
Daca vrei sa iti pui folie gen Llumar etc, atunci poti opta pt folie cu transparenta 5% (asta fiind, cerd, cea mai inkisa, dar se vede DESTUL de bine prin ea) , daca ai dubii opteza pt ceva cu transparenta mai mare 20% si cu asta sSIGUR nu vei avea probleme de vizibilitate, iar geamurile vor fi aproape tot asa de negre ca si cu cea de 5%.
Bafta.Eu zic ca folia pe geamuri merita toti banii, te protejaza de soare si de privirile indiscrete din exterior.
Toti vorbim de montarea foliei pe geamuri, dar am si eu o intrebare : Cum se da jos folia de pe luneta fara a deteriora dezaburirea? Stiti careva cum se face?
Am si eu o intrebare legata de montarea foliei...Am vazut la mai multe masini parasolar din folie pentru geamuri laterale...Vreau sa imi pun si eu...Ceea ce nu stiu cum s-a facut lipirea in zona oglinzii pentru ca nu am vazut nici o taietura pe folie doar o decupare pentru partea lipita pe geam.Oglinda nu as vrea sa o dezlipesc de pe geam pentru ca ma indoiesc de calitatea "lipiciurilor "pentru asa ceva.Cei care si-au montat asa ceva poate imi (ne) dau cateva sfaturi.Multumesc.
Oglinda are o parte lipita din fabrica de geam! Cealalta parte este oglinda propriuzisa si se da jos cu un simplu click(oglinda) . Pui flia tai cu un cutter patratelul ala,pui oglinga la loc si gata, nu ai de dezlipit nimic ! Nu cumva sa dai jos cu totul !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment