Cum Se Aplica Folii Pe Geamuri?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Unde as mai putea sa imi pun folie omologata in timisoara(in afara de ce a zis wildserb) pentru geamurile din spate si luneta,si un pret

Comment

In bucuresti daca vreti sa va puneti folie ... E pe bulevardu preciziei nr 2 sau 3 ...

pt. Logan berlina e 350 ron folie geamuri spate si luneta ...

Comment

Pentru cei din bucuresti care au folia, va pot monta eu folia pe geamuri ;) bafta

Comment

Am o nelamurire ... Folia asta se pune prin exterior sau pe interior ... Ca ma uitam la niste clipuri pe youtube cum pune unu folie la un porche si o pune pe exterior ...

mi se pare aiurea sa o pui pe exterior ... Nu se zgarie sau chestii dastea ???

Comment

Folia se pune pe interior dar pe exterior se pune ca sa-i dea forma rotunjita si dupa asta de pune pe interior

Comment

Pe interior se pune. Asa au incercat sa ma pacaleasca baietii cand mi-au montat mie. Dar de fapt au pus pe luneta fara sa deslipeasca folia cealalta (pe afara), si au incalzit-o un un feon special pentru ca folia sa ia forma lunetei (concava). Dupa aceia nu stiu ce s-a mai intamplat ca tipu' ne-a dat pe toti afara din atelier (cica sa nu facem praf) si a rezolvat-o el intr-un fel. Dar a pus-o pe interior.
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Folia se pune pe interior ptr ca sa nu poata sa ti-o zgaraie sau rupa cineva! Ptr cei care inca nu au PUNETI-VA!!! Isi face toti banii! Eu am pe spate de 5% iar pe fata de 15% si nu am nici o problema cu vizibilitatea. Am dat 500 ron pe fata spate si luneta
                sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

E buna treaba cu folia pe geamuri...Insa pretul 500 ron..Cam maricel. Stiu o sa veniti si o sa-mi spune-ti care are x si y, si ca da si certificat autentic de garantie si omologare rar...Insa..
                  Folia ca sa fie omologata trebuie si pusa de un atelier agreat R.A.R, plus timbrele si tot ce inseamna pt folia respectiva. Nu doar folie cumparata de la x ori y si acolo un certificat de omologare care teoretic e invalid daca folia nu e montata intr-un service specializat.

Comment

Fratilor....Nu va mai faceti griji cu foliile astea....Eu pe fata mi-am pus folie deaia ordinara la 10 lei (3m X 50cm) cea mai inchisa nuanta....Si nu am avut probleme cu politia....Si cand o fi sa fac ITP-ul, o dau jos si apoi o pun iar. Ce mare branza

Comment

• Pai asa sa ma scuzi, dar pot merge si fara itp, si fara carnet ca nu ma prea opreste nimeni. De cand am carnet nu m-a oprit nimeni sa-mi verifice actele. Pot sa am si numere false iar la itp o rezolv eu.
                      Ideea e ca e ILEGAL ce propui tu si deci nu voi face.;)
                      Si e mare branza, pt ca iti ia talonul, iei amenda...Etc...Daca mai ai si timbre false: fals si uz de fals, deci mai bine fara daca nu se poate pune folie omologata.

Comment

• Originally posted by iancucezar View Post
                        Si e mare branza, pt ca iti ia talonul, iei amenda...Etc...Daca mai ai si timbre false: fals si uz de fals, deci mai bine fara daca nu se poate pune folie omologata.
                        Ia intereseaza-te si vezi ca daca remediezi problema de fata cu politistul, nu iti ia talonul ;) e asa sau nu???

Comment

• Deci, ca sa ne intelegem, eu unul nu sunt de acord cu "jmecheriile" astea de copil de cartier: dau folia jos cand e militianu, etc.
                          Daca folia e omologata o pun, daca nu nu. Vb strict in cazul meu.
                          Acum se pot face multe smecherii, insa eu nu sunt adeptul lor. Vad ca tu te "descurci". Bv tie, insa nu inseamna ca ceea ce faci e ok.
                          PS: datorita unei astfel de atitudini, tara noastra e de rahat. Pt ca incercam tot timpul sa fentam tot ce se poate, sa ne "descurca" sa fim "jmecheri". Prin prisma asta, vom ramane mereu "romani"...Tinerii sunt viitorul tarii....Trist

Comment

• Offfff.....Atata timp cat nu am furat, nu am falsificat nimic...De ce sa nu fac treaba asta. ;)

Comment

• Cat patriotism din partea unora!! Statul ce face ptr noi ca noi sa ii putem multumi fara a-l fenta?
                              sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Aici nu e vb de patriotism...Insa daca nu ne supunem unor minime reguli de bun simt, ajungem rau. Si da putem fenta statul, insa e oare corecta ideea de "ochi pt ochi, si dinte pt dinte"? , in ideea ca statul nu face nimic pt noi, el ne fura, deci hai sa-l furam si noi?
                                propabil ca vb unde nu trebuie. Cine are ochi sa vada, vede esenta a ceea ce am scris, in postul precedent.
                                Sanatate.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google