Cum Se Aplica Folii Pe Geamuri?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Merci mult de informatie.Eu am fost personal la RAR la noi in Baia Mare, si de acolo mi-au zis ca folia nu se trece in talon si nici in cartea de identitate.Am vb.si cu cineva de acolo pe care il cunosc personal si si el mi-a zis ca asa ceva nu se poate, singura omologare fiind acel abtibild lipit pe geamurile masinii si hartia pe care ti-o da persoana care ti-a aplicat folia.
    sigpic

Comment

Eu am intrebat un "rutierist" si asta mi-a zis...la fel si la ionizare,daca ati observat parbrizele atermice,la masinile care sunt dotate din fabrica,acestea sunt trecute pe cartea de identitate...la fel si cu jantele...prima data trebuie trecute in carte apoi in talon .
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Dar nu stiti careva cum pot procura folie de aia Llumar la sul?
        Exista pe undeva prin tara ceva distribuitori la aceste folii?Daca da, spuneti-mi va rog unde.
        sigpic

Comment

mie la Expert detailing au zis ca imi vand folie dar ca o sa pierd multa si o sa ma ajunnga mai scump decat ca sa o pun la ei ... deci mergi si intreaba la ei
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Eu am citit pe ceva Site ca cei care pun folii dintr-o bucata pe luneta folosesc ceva FOLIE TERMOCONTRACTABILA.Oare folia Llumar este de tipul asta, si la ce cantitate se poate cumpara foliile Llumar?
            sigpic

Comment

Aveti informatii despre aceste "folii minune"?
              sigpic

Comment

Pai folie termocontractabila este si cea de la Llumar, se da cu suflanta de aer cald pe ea cand se lipeste. Daca o montezi tu acasa poti sa dai cu foehn-ul.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

pana la urma cine ma ajuta....??!! unde pot pune folie ....si ce pret pt MCV ???
                  http://hondafan.etp.ro/gallery/v/irinelvalcea/
                  VAND HONDA ACCORD I-CTDI

Comment

si folia Llumar se pune mai usor pe geamuri decat cea care nu e termocontractanta, adica asta nu mai ia aer pe la colturi la lunetele bombate?
                    Asta numai o intinzi pe geam si dai cu aer cald pe ea si se strange singura pe geam?sau cum e?
                    sigpic

Comment

ceva de genul,doar ca nu cred ca iti va vinde nimeni,si cine ti-o va vinde ti-o va da la un pret mult prea mare

Comment

Eu am auzit ca pe un Logan berlina, pretul pentru punerea foliei pe TOATA masina e undeva pe la 6 milioane, cu tot cu folie si montat, dar folia de pe fata nu se omologheaza, ea se pune pe raspunderea clientului
                        sigpic

Comment

Salut

Cine poate sa imi dea un sfat, folie sau ionizare?

Comment

Originally posted by zoly1981
                            Salut

Cine poate sa imi dea un sfat, folie sau ionizare?
                            eu merg pe folie

Comment

folie din anumite motive:
                              nu se mai dau jos geamurile deci nu exista riscul sa le zgarie...
                              costuri mai mici...
                              daca nuti place le poti da jos...

sigpic

Comment

@adi_trif. Eu am si pe fata omologata.Dar e transparenta 73%, adica nici nu-ti dai seama ca e pusa folie. E doar pt protectie UV. Cost 500 ron+100ron ca am fost la inchidere si au stat baietii 2 ore peste program.
                                MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google