amandoua sunt cool,depinde de preferinte.la mine e o poveste lunga....eu am geamuri ionizate
Cum Se Aplica Folii Pe Geamuri?
Collapse
X
-
Mai bine folie, nu iti mai desface geamurile, deci nu mai exista ricul de scurgeri la luneta dupa terminarea operatiunii si arata mai bine masina cu folie decat cu geamurile ionizate.
Comment
-
Originally posted by zoly1981Pe mine m-ar interesa sa nu fie genul "oglinda"
Care dintre variante ar fi bun?
tot la folie vs. ionizare te referi?
foliile sunt si cu si fara ``efect oglinda``
la ionizare nu stiu cum e
sigpic
Comment
-
pai am zis si mai devreme ca folie , deoarece
e mai ieftina
uni zic ca e mai frumoasa
se monteaza mai usor nu mai implica demontarea geamurilor
daca nu ti place sau te saturi de ele le scoti usor
si daca se zgarie din greseala o inlocuiesti usor folia
sigpic
Comment
-
Baieti si la folie si la ionizare se vor demonta geamurile, inclusiv luneta, care o vor relipi mult mai bine pe rama,fata de cum era inainte, cel putin aici in C-ta asa fac, si va garantez eu ca lucreaza super baietii. O singura chestie , ionizarea, inseamna tratarea geamurilor cu un praf si apoi introduse la cuptor. Si nu se recomanda , pentru ca apar efecte negative in securizarea geamurilor. In caz de accident nu se vor mai sparge bucatele mici , ci in fasii, ca un geam normal. Mie asa mi sa explicat, si tin sa-l cred pe individ.
Cu stima, FLO., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Originally posted by gxg@andrei ..Paaai...si la folie iti desface geamurile
Deobicei ionizarea da un efect de oglinda, ceea ce mie mi se pare urat. Pe cand la folia normala nu e acest efect. Sunt si folii cu efect olginda, sunt foarte ieftine, in targ si pune multa lume pe 1300.
Un alt avantaj al foliei ar fi faptul ca in caz de accident, folia retine cioburile si nu cad peste tine. Si geamul se sparge normal, adica securizat.
Comment
-
in jur de 5 mil ,depinde de firma care le face,daca mergi la ExpertDetailing e vreo 8-9 milPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
eu am geamuri ionizate,la pitesti,m-au costat 3 mil.(luneta si geamuri usi spate ionizare 80% si geamuri usi fata ionizare 30%) cu omologare,garantie si niste chestii mici lipite pe fiecare geam ionizatForum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
Comment