If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Si ce-i asa de ras in asta?O sa il rog pe taicamio sa isi faca cont pe forum ca eu nu am dreptu sa vorbesc.
Si eu pun folie de vro 2 ani si am auzit destule cazuri de pe la altii.
Nu ma ambalez dar nu cred ca are rost sa scriu ceva de genu"eram cu taicamio,eu in dreapta iar el conducea, ne-a oprit politia, i-a cerut actele apoi omologarile la folie,iar eu le-am scos din torpedou i le-am dat lu taicamio el i le-a dat la politist,etc )))"
Scuzati de offtopic.
Si daca te opreste RAR-u ai cam imbulinat-o.Nu trebuie neaparat aparat de masurat ci doar un paletar cu mai multe nuante de folii pe care ei ti-l vor pune pe langa folia ta dupa fata.
depinde pe cine gasesti la rar, pe mine ma oprit rar-ul pt folie aveam super dark si pe fata, de obicei cand vedeam politia coboram geamul sa nu se ia de mine.
De data asta nu a mai mers, ala de la rar ma pus sa ridic geamul si surpriza era la fel de negru ca noaptea. Sa dus ala sa aduca o paleta/esantion (nu stiu cum sa o numesc) sa imi arate mie cum trebuie sa fie geamul meu pe fata
cat timp sa dus la masina eu deja ma apucasem sa dezlipesc folia de pe fata, pentru faptul ca am rezolvat problema la fata locului am scapat si fara amenda si cu talonul in buzunar
Cred ca cu rar-ul orice problema ai avea, daca o poti rezolva pe loc, nu iti pot da amenda sau sa iti ia talonul, e mai rau cu politai nu prea tin cont ca poti rezolva pe loc, astia iti rup si folia, iti iau si talonul si iti dau si amenda
apropo actele, si tiplele la folia mea sunt trase la xerox, dar n-au comentat nimic legat de asta
Pe mine pana acum nu m-a oprit nimeni sa ma intrebe de folie, decat la ITP au comentat la logan. Mi-au blocat masina si a venit control de la pitesti si nu avea de ce sa se lege decat de folie ca e prea inchisa pe spate si i-am aratat uite nene, am omologare de 2 ani cu stampila de aplicator cu tot ce trebuie.
Si legat de folia de pe fata, are dreptate Al!n, daca prinzi control de la ARR aia iti pun monstra, nu se pupa cu ce au ei, talonul suspendat, nu ii intereseaza cate zeci de omologari si stampile ai.
dar de ce trebuie sa incalcati legea? daca vine unu langa tn in intersectie si nu poti sa te asiguri ca are folie pe fata super dark black. cine e de vina in accident? ala sau tu ca nu te-ai asigurat?
pai il lasi sa treaca si apoi te asiguri. Eu nu am sustinut ideea ca ar trebui sa ne punem si pe fata folie inchisa, eu doar am povestit ce mi sa intamplat mie.
Acum nu mai am pe fata deloc, pentru ca era deranjanta la asigurat noaptea in oglinda, sau la dat cu spatele,trebuia sa cobor geamurile
Daca pui 73% vizibilitate cat e limita legala nici nu se observa.
@sweetboy89
Daca vine unu' langa tine in intersectie cu autobuz sau camion, cum te asiguri? si nu te poti asigura de unu' cu logan cu folii pe geam? hai sa fim seriosi...
S-a inteles ce a vrut sa spuna sweetboy89 si are dreptate: de ce ai vrea sa pui folie, si superneagra pe deasupra, la geamurile din fata? Crezi ca ceea ce nu poti vedea nu te poate lovi?
Asta e treaba celor care isi pun folie asa inchisa la culoare pe fata... nu e treaba mea si nici a ta sau a altora, ei platesc amenda nu noi... sunt sigur ca s-a inteles perfect si ce am spus eu! (in fine... unii sunt sigur ca au inteles)
Daca un orb conduce masina - asta e problema doar a lui sau a tuturor celor de pe strada?
1. Orbii nu pot lua permis de conducere si deci nu pot conduce autovehicule.
2. Din interiorul masinii se vede destul de bine afara.
3. Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
Cam asta e si cu foliile, e treaba celor care si le pun, cum le pun si ce nuanta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment