Noul proiect "Logan" made by PiLoT"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Interesant! De mult n-am mai vazut un model nou de kit pt Logan. Oricum si paintjob-ul ala cu negru face foarte mult, mai ales in fata. Inca nici nu m-am hotarat daca imi place sau nu, dar este cert faptul ca se vor intoarce capete dupa o masina astfel tunata. Imi place ca au revizuit spoilerul spate, care la vechiul model era mult prea exagerat dupa parerea mea.
    sigpic

Comment

Loganul acesta este din Constanta. Intr-adevar este ceva inedit si frumos din punct de vedere al design-ului, dar aceeasi vesnica problema a firmei Pilot: calitatea finisajelor lasa inca de dorit.
      Desi am pe masina bara fata "made by Pilot" la capitolul finisaje, margini, potrivire cu elementele originale acord ... o nota proasta.

Comment

Bravo! A iesit bine kitu' asta, e un pas inainte fata de ce a avut PILOT pana acu. Kitul vechi nu mi-a placut deloc dar asta imi place...
        CsB
        Ambition 1.6 MPI

Comment

ii ca foamea de urat!
          http://i62.photobucket.com/albums/h1.../sticker_1.jpg
          http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png

Comment

Originally posted by Danyutz
            ii ca foamea de urat!
            Ma gandeam cat mai dureaza pana apare Danyutz sa zica ca e urat
            Missed U !
            sigpic

Comment

mie-mi place. privit din faza, partea de la jumatatea masinii in jos nu se ingusteaza, coboara drept. imi place
              spre deosebire de masina lui Miker MKR, care se ingusteaza. uite aici
              si chiar daca imi place, nu mi-as face.
              ADU are mare dreptate, urasc sa cumpar ceva si sa nu se potriveasca, modificari, retusuri si alte frectii la picior de lemn.
              btw, LA MULTI ANI ADU!!!
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Mie i-mi plac spatele si jantele. Off topic: cred ca prima poza trebuie postata pe alt site.
                La multi ani ADU.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by Rocri
                  Mie i-mi plac spatele si jantele. Off topic: cred ca prima poza trebuie postata pe alt site.
                  La multi ani ADU.

....tare.....mie 'mi plac "flapsurile laterale" din prima poza.....BETON

Comment

OFF: Mersi de urari, si voi sa fiti sanatosi si sa aveti grija de Golane.

Comment

am vazut una identica azi in parcare la carrefour. E marfa

Comment

pai numai asta putea fi ca din cate stiu inca nu se comercializeaza kitul
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

sigur era alta pt ca nu avea insertiile de negru pe capote .Imi pare rau ca n-am avut aparatul foto la mine

Comment

sincer tot ce imi place la ea este contrastul alb negru, jantele cu interior negru cu eleronul...
                            Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

arata bine

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google