Noul proiect "Logan" made by PiLoT"
Collapse
X
-
-
Interesant! De mult n-am mai vazut un model nou de kit pt Logan. Oricum si paintjob-ul ala cu negru face foarte mult, mai ales in fata. Inca nici nu m-am hotarat daca imi place sau nu, dar este cert faptul ca se vor intoarce capete dupa o masina astfel tunata. Imi place ca au revizuit spoilerul spate, care la vechiul model era mult prea exagerat dupa parerea mea.sigpic
-
Loganul acesta este din Constanta. Intr-adevar este ceva inedit si frumos din punct de vedere al design-ului, dar aceeasi vesnica problema a firmei Pilot: calitatea finisajelor lasa inca de dorit.
Desi am pe masina bara fata "made by Pilot" la capitolul finisaje, margini, potrivire cu elementele originale acord ... o nota proasta.
Comment
-
Comment
-
mie-mi place. privit din faza, partea de la jumatatea masinii in jos nu se ingusteaza, coboara drept. imi place
spre deosebire de masina lui Miker MKR, care se ingusteaza. uite aici
si chiar daca imi place, nu mi-as face.
ADU are mare dreptate, urasc sa cumpar ceva si sa nu se potriveasca, modificari, retusuri si alte frectii la picior de lemn.
btw, LA MULTI ANI ADU!!!Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment