Noul proiect "Logan" made by PiLoT"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

E frumusica,imi place.
    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

jantele pe 17" imi plac la nebunie.sunt curios ce marime de pneu au montate. 215/45 zr17 oare ?
      Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

e belea rau fata de vechiul kit dar grila aia mare da senzatia ca ai cel putin 3000cmc, cand defapt zac max 120 martoage.hai sa nu mai copiem ce fac altii(audi) si sa fim mai originali.
        sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

Originally posted by gigi-kent
          e belea rau fata de vechiul kit dar grila aia mare da senzatia ca ai cel putin 3000cmc, cand defapt zac max 120 martoage.hai sa nu mai copiem ce fac altii(audi) si sa fim mai originali.
          pei sa fim da cine stie cand or gasi si ei un kit asa..

Comment

e oriblila bara fata, e ca" un cioc de vultur? . e exagerat de mare, iar liniile nu au nici o legatura cu masina.Imi pare rau pentru ei, ca pana acum au scos elemente mai calumea pe piata, dar asta e oribila. bara spate mai merge, dar tot nu as pune asa ceva pe masina! apropo, degaba incearca sa copieze grilele imense de la marci gen audi, ca si alea is la fel de oribile, Jantele dau bine

Comment

Nu a aparut nici un taxi cu kitul asta ??? (cred ca nu au aflat inca)
              Daca e de aceasi calitate.....sa isi monteze pe masinile lor.....
              sigpic

Comment

pai e cam scump asta pt taximetristi

Comment

Am si eu o intrebare...fotografiile nu sunt facute cumva in camping la Hanul Piratilor? Asta vara la expozitia aceea de tuning auto?

Comment

imi place cum a iesit sa mai scoata cei de la pilot mai multe modele sa avem ce pune pe masini
                    sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

Arata bine pe masina.
                      A fost la expozitia de tuning de la Buzau.
                      Deja in Buzau sunt 2 masini cu kit-u' asta.
                      Sa va duceti in aprilie la Bucuresti la expozitia *******. Va avea si alte lucruri care nu le-ati mai vazut pe un Logan.
                      http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...or-t35360.html

Comment

Belea accesoriile din prima poza...crek e scump tare kitu' in varianta aia... nu acum pa bune, e dragutz da' alta combinatie de culori, ca asta e cam monotona...
                        :inlove:

Comment

Drone m-ai facut curios.Ai cumva niste poze cu noul body kit pilot ? Numai bine
                          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

or fi pe prima pagina...ia vezi
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

hmmz belea si kitu asta ma baga`n boala cand vad loganu ala asa frumos
                              Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

sunt deja 2in constanta unul alb si unul rosu dar nu are eleron cel rosu a fost si la o intalnire...

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google