Noul proiect "Logan" made by PiLoT"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

sonykel cine e persoana care a fost la intalnire?

Comment

supercare LKP-ul are acum kitul asta dar nu are eleron a fost la o singura intalnire din ce am vazut eu in poze... si mai e un logan alb de prin coiciu parca dna dla ceva de genu

sigpic

Comment

Cristi_XP nu vb de kitul asta de pe prima pagina.Drone a zis ca va aparea un kit de la Pilot in luna aprilie.'' Va avea si alte lucruri pe care nu le-ati vazut ''.Acum poate am inteles eu gresit o fi vreun kit de la alta firma.Imi cer scuze daca am inteles aiurea.Sa auzim numai de bine
        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Eleronul il am eu )
          MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Urat

Sunt de aceeasi parere cu Stiancu...pare cam nefinisat

Comment

Originally posted by Christnacht
              Cristi_XP nu vb de kitul asta de pe prima pagina.Drone a zis ca va aparea un kit de la Pilot in luna aprilie.'' Va avea si alte lucruri pe care nu le-ati vazut ''.Acum poate am inteles eu gresit o fi vreun kit de la alta firma.Imi cer scuze daca am inteles aiurea.Sa auzim numai de bine
              cu siguranta ai inteles gresit :p ,zicea alte lucruri pentru logan ... nu alt kit pilot,si era vorba de expozitia patru tuning...
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

mie nu-mi place unde se imbina pleoapele cu capota si cu bara e rotunjit coltu pleoapei in coltu de sus dinspre bara...
                ar fi frumos daca ar face cineva un kit in care ploapele sa fie integrate in bara...

sigpic

Comment

este f bun un astfel de kit mai ales acum cand a nins asa mult .... zici ca e o masina cu lama in fata ...ii mai trebuie si plug si o facem autoutilitara )
                  :popa:

Comment

Mie imi place "kitul" complet din prima poza
                    Doar două lucruri sunt infinite, universul şi prostia umană, însă nu sunt sigur despre primul.

Comment

spatele e bestial, fatza parca aduce aminte de olcit , fetele......lasa de dorit (altele mai bune nau gasit?) iar eleronul e o copie a celui de mitzuba EVO (rock on!!!!!!)
                      sigpic
                      NEVER FORGOTTEN

Comment

si cat e pretul la kit-ul asta?

Comment

ce parere aveti de eleronul acesei masini???????????????
                          sigpic
                          NEVER FORGOTTEN

Comment

Dar daca pui acest eleron o sa ajute cu ceva ? Stabilitate nexam, la viteza la fel nexam . Deci de ce sa arunci niste bani ? Cu banii cat dai pe eleron + vopsit una alta iti iei ori niste arcuri sport ori faci altceva util la masina. Este strict o parere de a mea. Eleronul da foarte bine pe Logan nu zic nu dar daca nu ajuta la nimic ce rost are sa-l iau. Si ce este mai naspa ,atunci cand ti-l monteaza mai da si gauri in portbagaj. Oricum daca ti-ai monta eleronul ala pe masina o sa te felicit ca si mie imi place cum sta pe Logan dar cum am zis mai sus. Sa auzim numai de bine

p.S. Masinuta ta este pe desktop la mine. Cat de frumos se vede
                            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Tot ce pot sa zic e ca pe fata se continua mai bine linia capotei. Spatele arata de parca ar fi facut din hartie indoita si taiata. Aiurea. Lame. Nu-mi place. Mergeau multe multe MULTE alte chestii care ar fi aratat mult mai bine.
                              Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

Din fata imi place cum arata,arata frumos spoilerul fata si masca din fata radiatorului.
                                Cat e pretul kit-ului complet?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google