sonykel cine e persoana care a fost la intalnire?
Noul proiect "Logan" made by PiLoT"
Collapse
X
-
Cristi_XP nu vb de kitul asta de pe prima pagina.Drone a zis ca va aparea un kit de la Pilot in luna aprilie.'' Va avea si alte lucruri pe care nu le-ati vazut ''.Acum poate am inteles eu gresit o fi vreun kit de la alta firma.Imi cer scuze daca am inteles aiurea.Sa auzim numai de bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by ChristnachtCristi_XP nu vb de kitul asta de pe prima pagina.Drone a zis ca va aparea un kit de la Pilot in luna aprilie.'' Va avea si alte lucruri pe care nu le-ati vazut ''.Acum poate am inteles eu gresit o fi vreun kit de la alta firma.Imi cer scuze daca am inteles aiurea.Sa auzim numai de binePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
spatele e bestial, fatza parca aduce aminte de olcit , fetele......lasa de dorit (altele mai bune nau gasit?) iar eleronul e o copie a celui de mitzuba EVO (rock on!!!!!!)sigpic
NEVER FORGOTTEN
Comment
-
Dar daca pui acest eleron o sa ajute cu ceva ? Stabilitate nexam, la viteza la fel nexam . Deci de ce sa arunci niste bani ? Cu banii cat dai pe eleron + vopsit una alta iti iei ori niste arcuri sport ori faci altceva util la masina. Este strict o parere de a mea. Eleronul da foarte bine pe Logan nu zic nu dar daca nu ajuta la nimic ce rost are sa-l iau. Si ce este mai naspa ,atunci cand ti-l monteaza mai da si gauri in portbagaj. Oricum daca ti-ai monta eleronul ala pe masina o sa te felicit ca si mie imi place cum sta pe Logan dar cum am zis mai sus. Sa auzim numai de bine
p.S. Masinuta ta este pe desktop la mine. Cat de frumos se vedeFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Tot ce pot sa zic e ca pe fata se continua mai bine linia capotei. Spatele arata de parca ar fi facut din hartie indoita si taiata. Aiurea. Lame. Nu-mi place. Mergeau multe multe MULTE alte chestii care ar fi aratat mult mai bine.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
Comment