Noul proiect "Logan" made by PiLoT"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cred ca vreo 18-20 milioane fara vopsit montat
    drive with speed than you die fast

Comment

Dar nu stii din sursa sigura?
      :smokespliff:.....UNUL CU DE TOATE...:smokespliff:

Comment

Salut personalul, de acum, ne cerem scuze pentru eventualele greşeli de scriere, scris, prin traducător, pentru că ... Am fost impresionat de gama completa de accesorii pe care le-aţi Tunari disponibile pentru Logan în România acolo. Aici in Brazilia am nu are nimic de genul asta. Cele mai că avem aici este un foarte simplu kit de sport (care conţine partea spoilers, fata, spate şi MUNI), cu condiţia de Renault în sine, aici producător Logan in Brazilia, care este deja destul de urca la valoarea finală maşină. Eu cred că lipsa de accesorii este faptul că maşina a început să fie produse aici în 2007 şi nu este bine popularizat. Evidenţiaţi pentru lanternele de fapt d lăzile de cristal şi faţă de capota.

Comment

Frumos kit

Comment

Nu-i rau, dar nu-mi place ! nici prea incarcata,mult material,putin mai finuta ar fi beton...si mie imi plac jantele!
            sigpic
            Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Interesanta, nici prea mult nici prea putin.Fata parca e cam ciudata

Comment

Asteptam cu nerbadare kiturile pentru PH2 de la PILOT . Am inteles ca se lucreaza la ele (2-3 feluri)
                1.6 MPi Icy White

Comment

sunt dragute pasajele.poate si eleronu.dar tinand cont ca de la 100km pe ora trepideaza....oricum e altceva.
                  [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

uitati cum da kitul pe titiu meu...acu voi decideti...mie unu imi place :p...oricum atrage privirile
                    Attached Files

Comment

partea fata e prea agresiva...spatele e lucrat mai frumos decat precedentul..
                      TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

lool,ce belea!cat e kitul?ash vrea si eu bara fata cel putin ca nu am prea multi bani. de unde le pot lua?App zici ca este pontiac GTO al dreacu

Comment

bara fata 629.75 ron
                          bara spate 577.27 ron
                          eleron 300 ron
                          praguri 297.08 ron
                          pasaje aripi 262.78 ron
                          Toate preturile pentru kitu eXreme line

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google