Suspensie Completa Fixa KW

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Multumesc de raspuns!Si eu sunt interesat pe viitor de o suspensie KW,asta a fost motivul pentru care am intrebat daca ii cunosti personal!

Comment

Originally posted by Dodo View Post
      Multumesc de raspuns!Si eu sunt interesat pe viitor de o suspensie KW,asta a fost motivul pentru care am intrebat daca ii cunosti personal!
      Trebuie sa lamuresc un lucru. EU nu am deschis acest thread, aici pe forum in numele meu personal, ci in numele unei firme cu deja multa experienta in domeniul tuning-ului - LOGtuning. Imi cer scuze daca am lasat sa se inteleaga altceva.

In al doilea rand, noi am dorit sa asiguram un pret foarte bun la aceste suspensii in schimbul platii in avans. Pentru restu' pretul va ramana pretul de lista adica 449 Euro

Practic noi i-i batem de mult timp la cap pe cei de la KW sa realizeze o suspensie completa 100% KW pentru LOGAN, in afara de cea reglabila care exista deja ( care in paranteza fie zis e foarte scumpa ). Acuma am ajuns la faza in care trebuie sa inaintam o prima comanda. De aceea avem nevoie si de ajutorul vostru.

In prima faza dorim sa stim cati ar fi interesati sa achizitioneze aceste suspensi. Pentru ca daca nu va fi nimeni interesat acest proiect va muri inainte de a se naste. Si ar fi pacat.

Puteti fi convinsi ca nu va vom lua banii decat daca suntem siguri 100% pe lansarea in productie.

Comment

abys spune-mi te rog, toti banii in avans sau doar o parte? sunt foarte interesat...si ma intereseaza termenul limita pt 349 euro...adica mi se pare normal...daca vreau sa fac o comanda ferma...sa zicem sa dau si eu 150 euro acolo avans...si restul cand soseste suspensia...corect nu ?

Comment

si eu sunt foarte interesat...cum se procedeaza cu avansul? unde il trimit? cati sunt inscrisi cu avans pana acum?
          "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Pentru toti cei interesati o sa va rog sa trimiteti un mail pe adi@logtuning.ro cu titlul " Sunt interesat de suspensia completa KW ". Acesta va fi primul pas.

Veti fi anuntati ulterior, cum sa faceti cu avansul.

Multumesc
            Last edited by darksid3; 19 December 2008, 12:41.

Comment

sal

Sa inteleg ca cei care fac comanda asta sunt pe post de cobai, si ca cei de la KW nu au testat pana acum pentru Logan o suspensie completa
              "daca ai sa intelegi sensul cuvintelor, aceasta este o comunicare, iar daca ai sa intelegi si sensul tacerilor, aceasta este o comuniune"

Comment

Originally posted by Shenny View Post
                Sa inteleg ca cei care fac comanda asta sunt pe post de cobai, si ca cei de la KW nu au testat pana acum pentru Logan o suspensie completa
                Nu ai inteles bine.

Firma KW are o experienta indelungata in domeniul suspensiilor pentru autoturisme. La ei este neaparat sa se parcurga mai multe etape pana un produs este lansat in fabricatie. Acesta suspensie pentru LOGAN a trecut de faza de proiect si de faza de teste si acuma ar trebui sa intre in productia de serie. Dar pentru asta trebuie sa aibe o comanda minima.

In plus cum am zis si mai inainte nu voi incasa nici un avans pana cand nu voi fi 100 % sigur ca voi putea onora comenzile. Adica daca vor fi un numar suficient de precomenzi. De aceea am zis ca pentru inceput doritorii sa trimita doar un mail, daca se poate, cu niste date de identificare ( Nume si numar dee telefon ar fi de ajuns )

Comment

Se aude ca daca schimbi suspensia stoc se stramba puntea spate .... e adevarat sau e doar un zvon???? nu de alta da daca suspensia KW e de vina, cine suporta reparatile .

Comment

E doar un zvon.

Puntea spate nu are voie sa se indoaie indiferent ce suspensie spate ai pune. Este adevarat ca puntea spate la LOGAN este mai slaba decat la celelalte masini,(am avut un accident usor din spate si a trebuit sa schimb puntea spate) dar cu toate astea nu se poate sa se strambe de la suspensie.

Comment

am dat mail...si pixu raspuns

Comment

Va sigur pe toti ca mail-urile voastre au ajuns si sunt salvate.
                        Pe viitor va promit ca voi da un reply la mail, imediat ce i-l primesc.

O sa va tin la curent cu evolutia comenzilor.

Multumesc de intelegere
                        Last edited by Seba; 22 December 2008, 15:18.

Comment

din cate stiu eu, nici la virtualmansorin, cristi_xp, mareom sau subsemnatul nu s-a indoit puntea de la suspensiile sport. la mine s-a indoit de la rasturnare...de situatie
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

cati suntem pana acum? de curiozitate; care au trimis mail
                            "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Am intrat pe site-ul KW pana termina-ti voi pagina,ca abia astept,as vrea sa stiu preturile ptr suspensii dar si ptr cea mobila(reglabila)ca la gropile din Romania e nevoie si mai ales ca masina o folosim in toate scopurile ca nu ne permitem mai multe adica plecat la tara pe coclauri,la un gratar si cu o suspensie fixa coborata ai toate sansele sa distrugi ceva.merci

Comment

bun, ai intrat. si? ceva concluzii? sau doar te-ai laudat ca ai fost la ei pe site? man, ai inceput o idee, du-o la capat...ce-ai vazut aolo, merita interesul colegilor?
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google