Airbrushing....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Airbrushing....

salutare!!!!
    in primul rand vreau sa va felicit pentru acest forum.....imi place ft mult....
    in al doilea rand as dori sa va prezint cateva din lucrarile mele in aerograf
    astept pareri despre acestea si sunt deschis la orice discutie in legatura cu acest domeniu........

tu le faci???daca da respect...bagate frater pe flacari dar nu delea old style ci foc...am vazut de discoverey un maiestru...doamne ce fel facea foc pe masini puteai sa juri ca este adevarat mai asteptam poze .
    sigpic
    astra h 1,7 cdTI

Comment

Imi plac desenele tale, chiar sunt frumoase. Pe masini nu ai facut pana acum?
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

o sa fac si foc....dar inca nu am nuantele si culorile potrivite....
        pe masina nu am facut inca....pt ca nu am avut la cine......
        mi-ar placea foarte mult sa am un astfel de proiect...

Comment

Originally posted by m3dobrean
          o sa fac si foc....dar inca nu am nuantele si culorile potrivite....
          pe masina nu am facut inca....pt ca nu am avut la cine......
          mi-ar placea foarte mult sa am un astfel de proiect...
          sa fie o masina neagra si sa faci foc pe ea cred ca o a fie unicat in romania.....tipul ala de pe discovery a folosit cica aproape 10 nuante din fiecare dintre culori rosu.galben.portocaliu..si o durat numai botul 7 h
          sigpic
          astra h 1,7 cdTI

Comment

tipul ala de pe discovery e cel mai tare din lume in domeniul asta, e foarte greu sa reproduci ce face el

Comment

pe tipul ala il cheama Mike Lavalle si lucreaza in acest domeniu de 25 de ani....
              eu am doar 18 ani si lucrez in domeniu de aproape doi....asa ca mai am timp...

Comment

sper sa ajungi sa faci lucrari asa ca Mike Lavalle
                succes

Comment

pe tipul ala il cheama Mike Lavalle si lucreaza in acest domeniu de 25 de ani....
                  eu am doar 18 ani si lucrez in domeniu de aproape doi....asa ca mai am timp...
                  Frumos!
                  Bafta in continuare in ceea ce iti doresti sa realizezi!
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Crezi ca teai descurca sa faci asa ceva pe o capota?..
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

pai cred ca ar fi capabil de asa ceva...mie unul mi se pare mai complex king kong sau mortii aia de facut fata de desenul tau ..asa k dai banii si pune-l la munca
                      sigpic
                      astra h 1,7 cdTI

Comment

@m3dobrean Sunt super desenele . Mai astept si altele poate pe masini. Si la valoarea ta (fara gluma) sa nu parasesti forumul ca-ti dau acatiste la biserica (asta-i gluma) .
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by unic
                          Crezi ca teai descurca sa faci asa ceva pe o capota?..
                          da....sunt sigur ca m-as descurca sa fac asa cva.....dar chestia asta inseamna cva pt tine???pt ca...sincer sa-ti spun sunt modele mult...mult mai frumoase ca acesta(pe aceeasi tema)!

Comment

Originally posted by Rocri
                            @m3dobrean Sunt super desenele . Mai astept si altele poate pe masini. Si la valoarea ta (fara gluma) sa nu parasesti forumul ca-ti dau acatiste la biserica (asta-i gluma) .
                            stai linistit ca o sa pun toate lucrarile mele pe acest forum.....
                            inca nu am facut nici o masina .....dar cine stie....
                            oricum romanii abia acuma incep sa iinteleaga ce inseamna airbrushing-ul....de fapt unii dintre ei....

Comment

oricum romanii abia acuma incep sa iinteleaga ce inseamna airbrushing-ul....de fapt unii dintre ei....
                              asai unii dintre ei cand vad asemenea desene nu stiu sa le aprecieze valoarea si munca care se depune
                              sigpic
                              astra h 1,7 cdTI

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google