Ce tari is desenele !!!!!!! Ala de pe bicicleta rupe tot !!!!!!
Airbrushing....
Collapse
X
-
Super,ai un 10 + de la mine.Cam cat costa o lucrare la tine ? In timp poate vor fi pe aici doritori sa-si faca la tine fel si fel de deseneFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Go
dap f frumos ..si eu cred ca in cativa ani chestia asta se va dezvolta ..si eu am de gand sa-mi fac ceva pe capota din spate si ma gandeam la 2 tigri fata in fata care sa prinda cu labele semnul ala de la dacia ...cel putin pentru mine suna interesant
Comment
-
GO
am spus ca am de gand .....nu am poze nu-mi trebuie poze am imaginatia prea bogata ...ma refeream la 2 tigri fata in fata care sa tina labele sau laba pe semnul de la dacia pe culoare rosu pe care o so am eu ei fiind cu galben si negru cred eu ca ies perfet ...:P
Comment
-
si tigri aia vrei sa fie numai ca o emblema sau sa fie facuti dupa o poza reala.....??
idea asta....e destul d buna....dar mai trebuie un pic gandit....da-mi mai multe detalii...de ce tigri?,....de ce pe capota portbagajului??....
si mai iti dau si eu variante....
Comment
-
super tare ce faci tu .. sa zicem o capota asa .. colorata s-o faci neagra si apoi sa desenezi pe ea vrei tu .. de ex un deagon albastru cam asa ceva ... mi se pare super shmechera chestia asta .. cu dragonu albastru incolacit pe ceva sau sarbe sau nush chestie unicata pe capota... sa zicem ... la cam 40cm x 40cm cam cat ai lua ?
Comment
-
Originally posted by armand24super tare ce faci tu .. sa zicem o capota asa .. colorata s-o faci neagra si apoi sa desenezi pe ea vrei tu .. de ex un deagon albastru cam asa ceva ... mi se pare super shmechera chestia asta .. cu dragonu albastru incolacit pe ceva sau sarbe sau nush chestie unicata pe capota... sa zicem ... la cam 40cm x 40cm cam cat ai lua ?
Comment
-
salut m3dobrean si felicitari pt desenele tale ,spune-ne mai mult despre desenele tale calitate ,cat rezista la soare etc...
faci si desene mai mici ,pe portbagaj sau portiera si ce preturi,dimensiuni ceva ?"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
Comment