Airbrushing....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ce tari is desenele !!!!!!! Ala de pe bicicleta rupe tot !!!!!!

Comment

Super,ai un 10 + de la mine.Cam cat costa o lucrare la tine ? In timp poate vor fi pe aici doritori sa-si faca la tine fel si fel de desene
      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

mersi....pretul unei lucrari este foarte dicutabil....depinde de complexitatea desenului,de dimensiunea acestuia,pregatirea suprrafetei....etc.crede-ma ca sper si eu ca in timp sa mai vina baietii care vor asa cva....

Comment

auzi pe ******* ai incercat sati expui lucrarile? acolo ai gasi multi clienti...

sigpic

Comment

sa sti ca am pus si acolo....dar sa sti ca ssunt prea putini cei care inteleg aceasta forma a tuningului....nush c sa mai zic....

Comment

man eu iti zic ca aceasta forma de tuning dabia acum incepe sa prinda avant ai rabdare eu zic ca in 3-4ani o sa fie asa popular ca prelungirile din obor nu mai sa nu devin kitch

sigpic

Comment

Go

dap f frumos ..si eu cred ca in cativa ani chestia asta se va dezvolta ..si eu am de gand sa-mi fac ceva pe capota din spate si ma gandeam la 2 tigri fata in fata care sa prinda cu labele semnul ala de la dacia ...cel putin pentru mine suna interesant

Comment

joni n-am inteles ce zici poze ceva ca mai facut curios pls................

sigpic

Comment

GO

am spus ca am de gand .....nu am poze nu-mi trebuie poze am imaginatia prea bogata ...ma refeream la 2 tigri fata in fata care sa tina labele sau laba pe semnul de la dacia pe culoare rosu pe care o so am eu ei fiind cu galben si negru cred eu ca ies perfet ...:P

Comment

aham am inteles prima oara am citit in graba si ma gandeam ca o fi fost pe vremea lu nea nicu o sigla dacia cu tigri oricum misto ideea

sigpic

Comment

si tigri aia vrei sa fie numai ca o emblema sau sa fie facuti dupa o poza reala.....??
                        idea asta....e destul d buna....dar mai trebuie un pic gandit....da-mi mai multe detalii...de ce tigri?,....de ce pe capota portbagajului??....
                        si mai iti dau si eu variante....

Comment

super tare ce faci tu .. sa zicem o capota asa .. colorata s-o faci neagra si apoi sa desenezi pe ea vrei tu .. de ex un deagon albastru cam asa ceva ... mi se pare super shmechera chestia asta .. cu dragonu albastru incolacit pe ceva sau sarbe sau nush chestie unicata pe capota... sa zicem ... la cam 40cm x 40cm cam cat ai lua ?

Comment

Originally posted by armand24
                            super tare ce faci tu .. sa zicem o capota asa .. colorata s-o faci neagra si apoi sa desenezi pe ea vrei tu .. de ex un deagon albastru cam asa ceva ... mi se pare super shmechera chestia asta .. cu dragonu albastru incolacit pe ceva sau sarbe sau nush chestie unicata pe capota... sa zicem ... la cam 40cm x 40cm cam cat ai lua ?
                            cu tot cu negru si lac peste, cam 400-500 ron.....asta in cazul in care si modelul este unul fain...si detaliat....

Comment

este acceptabil, dar vopseaua e trata, nu ? adica nu se duce daca spal masina de 3 ori
                              inca ceva .. lucrarile le faci la tine sau vii in bucuresti special ?

Comment

salut m3dobrean si felicitari pt desenele tale ,spune-ne mai mult despre desenele tale calitate ,cat rezista la soare etc...
                                faci si desene mai mici ,pe portbagaj sau portiera si ce preturi,dimensiuni ceva ?
                                "cromul este placerea mea"
                                "cui nu-i place , valea"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google