Airbrushing....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am gasit 2 imagini care m-ar interesa .. studiazale si zi-mi estimativ asa .. pe capota cat ar costa unu din ele binenteles (in special cel albastu daca-l poti reproduce) ?
    si ca dimensiune .. sa fie pe toata capota ..

daca mai ai tu modele desenate de tine .. nu te sfii sa le arati :p
    Attached Files

Comment

nu vin in bucuresti....le fac in garajul meu.....
      despre model....te decizi tu....care-l vrei....si-mi zici exact...
      peste airbrush vine 2-3 straturi de lac, deci desenul nu se duce daca il speli...
      fac aproape orice tip de desen...nu conteaza dimensiunea....sau alte chestii...
      daca vreti sa vb mai pe indelete id meu de mess e chiar numele d utilizator din acest forum....
      numa bine...

Comment

o noua lucrare sper sa va placa...
        o sa pun poze cand e lacuita si montata
        vreau sa va aud parerile....

Comment

super tare, deci e extraordinar ca se poate face asa ceva in romania ... omule ai un talent si o sa ajungi departe bafta
          abea astept sa ajung la tine

Comment

este un inceput bun
            "cromul este placerea mea"
            "cui nu-i place , valea"

Comment

Foarte tare frate;)

Comment

poze cu motocicleta asamblata

Comment

Supeerrrrrrrrrrr

Comment

sa-ti de Dumnezeu inspiratie in continuare.
                    si sa gasesti cetateni dispusi sa-si lase caroseriile pe mina ta.

Comment

frumos , se vede ca le ai in ale aerografului
                      "cromul este placerea mea"
                      "cui nu-i place , valea"

Comment

Si pe mine ma intere un dragon pe capota(dar cumspunea un coleg de forum prima data vopsita in negru si peste desenu),insa eu sunt din timisoara.
                        Cum as putea sa fac?
                        Cam cat dureaza sa facemo treaba din asta,eventual o sa imi iau o camera pe acolo peste noapte insa cred ca e prea putin si asa...,poate 2 nopti?
                        Insa cam cat iei pe un desen cu,capota vopsita in negru in prealabil.

Comment

pai desigur am putea-o rezolva....
                          dar nu am cum in 2 zile....trebuie sa astept dupa vopsitor pana o face neagra,pana fac eu desenul.....si pana o duc inapoi la vopsitor sa o lacuiasca...
                          deci e cva trambaleala!
                          oricum id meu de mess este chiar numele de utilizator al acestui forum si mai vb acolo....
                          numa bine

Comment

fratilor...nu mi-a mai mers calculatorul de ceva timp....dar nu cred ca e tarziu sa va urez un an nou cat mai bun si plin de succese!sa auzim numai de bine!!!LA MULTI ANI!!!

Comment

Si eu mias face niste desene calumea dar nu prea ma lasa taicamiu ca eu mai impart masina cu el...tre sa il bat la cap
                              1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!

Comment

@m3dobrean Am un proiect in viitorul apropiat.Am o dacie break gri si vreau sa ii fac flacari.Vreau sa stiu si eu cat m-ar costa,in cat timp o poti face si daca iti iese(nu ma intereseaza sa fie perfect dar sa se inteleaga ca sunt flacari)
                                Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google