Ideea era interesanta dar dupa ce am vazut pe aici scris nu merita efortul
Trapa Logan...
Collapse
X
-
In mod sigur s-ar gasi ceva astfel incat trapa sa fie foarte bine facuta etc, ca si cum ar fi fost din fabrica facuta. Insa...
1. E foarte mult de munca
2. La taierea plafonului, daca se taie putin gresit, masina e distrusa
3. Am la Honda trapa electrica si cat am tinut sa o avem si totusi nu e chiar asa de utila.
Si cred ca tocmai din acest motiv nu s-au bagat nici cei de la fabrica Dacia sa ofere trapa. Hm, munca manuala, parca vad ca ne curgea apa la un mom dat pe la trapa.Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM
Comment
-
Originally posted by unic View Posteu tot am ramas nelamurit..de putut se poate.. dar unde?Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
Comment
-
Eu zic ca nu se merita, stiu pe multi care au pus trapa pe Dacii si trebuia sa bage silicon la greu ca intra apa. Si nu stiu ce avantaj iti ofera trapa, in afara de o lumina mai puternica in masina,mai ales daca ai si AC e cam inutila. La masinile moderne sa cam scos demult.niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
Poate va sunt de ajutor aceate poze...Is facute azi intr-un cimitir de masini.
ma gandesc ca daca se vrea doar trapa ce se ridica in partea din spate, si nu trapa glisanta, asta ar fi o solutie, e tot grup renault, si vad ca se potriveste perfect intre stalpul B si parbriz si nici nu te orbeste soarele, ca are lipita pe ea folie ca in jurul oglinzii de pe parbriz ;)Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Trapa este excelenta atat vara cat si iarna , nu neaparat pentru lumina si aer proaspat , ci pentru fumatori . Doar putin crapata si fumul iese rapid fara sa parfumezi masina, renuntand sa deschizi vreun geam . Eu am avut una din sticla montata din fabrica la Oltcit , iar la Logan , nu mi-as pune datorita ranforsari tavanului . Daca il mai si decupezi, o sa faca ca o mamaliga , si este destul de firav ., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Luati trapa electrica de pe opel (astra,vectra), are doua pozitii, e transparenta dar are si o parte care se trage peste si nu intra lumina, este mare cat plafonul si ea singura rigidizeaza caroseria. are canale de scurgere, nu intra apa in interior. eu o am acasa, e cat o masa de mare, dar n-am avut timp sa ma ocup
Comment
-
Am fost la tuning day si am pozat asta:
Comment
-
sincer...e pusa prea in spate...mi se pare aiurea de tot, arata ca o dacie 1300 cu trapa :|Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
Comment