Trapa Logan...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

trapa pe logan

SALUTARE!! Eu pe logan mi-am pus trapa electrica , o am de 2 ani si nu am nici o problema cu ea, este modelul HOLLANDIA 300 DE LA WEBASTO, este echipata complet cu furtune de scurgere , buton actionare si perdeluta de soare.. si uitati pozele..
    Attached Files
    Last edited by valeriuciprian; 2 May 2010, 21:22.

Comment

Da...arata interesant...deabea astept sa o vad live
      Sorinelu...felicitari ...imi place.
      sigpic

Comment

Mersi mult , raman dator de cinste!

Comment

Frumos! M-ar interesa cat te-a costat,daca nu sunt indiscret.

Comment

Arata misto, poate imi pun si eu
            My Ride BR 86 TIV Mai Furios Si Mai Iute

Comment

cat a costat modificarea?
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Din discutiile de pina acum eu am tras concluzia ca in ceea ce priveste acest subiect, apar doua aspecte!!
                1. Montezi acea trapa (pe care, sincer si eu mi-as dori-o pe masina) si renunti la un element de siguranta in caz de accident.
                2. Renunti la asa ceva, tocmai din cauza sigurantei pe care o micsorezi facind aceasta operatie.
                Eu am avut asa ceva pe "fosta" masina si pot sa spun ca era un element de confort, mai ales daca ne gindim ca era vorba de o batrina Dacia!! Singura problema care o ridica montarea unei trape la Logan este cit afecteaza structura de rezistenta a habitaclului in caz de accident!!!???? Cine stie sa ne dea un raspuns la subiect??? Pentru ca din punct de vedere estetic ne cam ia ochii nu-i asa???

Comment

modificarea ma costat 150 de E, [trapa+furtune+buton actionare], si manopera mi-a platit-o singur. Mai precis eu cu asta ma ocup de ceva ani incoace!!! Rezistenta masinii nu este afectata,deoarece trapa vine exact intre stalpi,si cadrul ei care vine pe interior este foarte rigid.

Comment

Da manopera... Sorinelu... cat e manopera, manopera, cat costa?
                    Montezi asa ceva in Galati? Cine stie, poate avem drum pe la tine .
                    Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
                    sigpic

Comment

Ne gasim si stam de vorba , daca te intereseaza poate ajungem si la o negociere..... PRET :50 E montaj complet

Comment

ce dimensiune are trapa? sorinelu_gl

Comment

Cum sa nu te recunosc ADICATA2003 imi aduc aminte ca si tu aveai ceva mai vechi pe acasa pentru reconditionat,tot o mobra parca sau un carpati.
                          Last edited by Surubache; 13 January 2011, 14:14.

Comment

bravo tie surubache,nu orcine are curajul tau sa-si taie masina sau mai bine zis sa faca teste pe masina proprie.Arata destul de bine atat din interior cat si din exterior si se incadreaza bine daca nu ai taiat si ranforsarea plafonului.

Comment

Originally posted by sorinelu_gl View Post
                              SALUTARE!! Eu pe logan mi-am pus trapa electrica , o am de 2 ani si nu am nici o problema cu ea, este modelul HOLLANDIA 300 DE LA WEBASTO, este echipata complet cu furtune de scurgere , buton actionare si perdeluta de soare.. si uitati pozele..
                              Frumos ti-au lucrat bine baietii
                              ym! dorinu2005@yahoo.com
                              BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

Salut surubache si adicata2003 .

E super trapa doar ca mai ploua in masina din cand in cand....

Am glumit..trapa functioneaza impecabil si arata la fel.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google