If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca tot este descis acest subiect despre bara de logan am si eu o rugaminte. cine cunoaste pe cineva sau are de vanzare o bara fata logan (nu are importanta MCV sau Sedan si nu NOUA) culoare albastru egee cu suport pt proiectoare. zone adiacente Bucuresti, Ploiesti, Valea PH... email: midancea@yahoo.com sau 0765452279 (24/24 si 7/7 )
@Zmeus1: Ia legatura cu userul "aviatorul76". Avea el una de MCV de vanzare. Incearca sa cauti si cu functia search a forumului sau uita-te prin toate bazarurile diferitelor orase, deschise pe aici pe forum
Caut si eu o bara fata logan mcv completa culoarea albastru mineral. Ma poate ajuta cineva? Ofer la schimb bara de logan berlina si o bere doua .
Stima
salut...am un logan albastru jandarm berlina, si as vrea si eu o parere la o combinatie de genul bara fata mcv si bara spate ph2....ma gandesc daca merge
Salutari,
Sunt si eu cam in aceeasi situatie, am spart bara de fata de pe berlina si vreau sa pun una de MCV. Service-ul mi-a spus ca o poate inlocui cap pe cap(casco), dar fara deflectoarele de aer, bara cromata si suporti de proiectoare. Imi poate cineva spune ce preturi sunt la ora actuala? sau macar cod-urile sa stiu ce sa comand.
Multumesc.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment