Bara fata logan MCV pe berlina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca tot este descis acest subiect despre bara de logan am si eu o rugaminte. cine cunoaste pe cineva sau are de vanzare o bara fata logan (nu are importanta MCV sau Sedan si nu NOUA) culoare albastru egee cu suport pt proiectoare. zone adiacente Bucuresti, Ploiesti, Valea PH... email: midancea@yahoo.com sau 0765452279 (24/24 si 7/7 )

Multumesc anticipat.

Comment

@Zmeus1: Ia legatura cu userul "aviatorul76". Avea el una de MCV de vanzare. Incearca sa cauti si cu functia search a forumului sau uita-te prin toate bazarurile diferitelor orase, deschise pe aici pe forum
      sigpic

Comment

Caut si eu o bara fata logan mcv completa culoarea albastru mineral. Ma poate ajuta cineva? Ofer la schimb bara de logan berlina si o bere doua .
        Stima
        DACIA LOGAN

Comment

salut...am un logan albastru jandarm berlina, si as vrea si eu o parere la o combinatie de genul bara fata mcv si bara spate ph2....ma gandesc daca merge

Comment

caut bara fata MCV, astept oferta pe PM

Comment

Salutari,
              Sunt si eu cam in aceeasi situatie, am spart bara de fata de pe berlina si vreau sa pun una de MCV. Service-ul mi-a spus ca o poate inlocui cap pe cap(casco), dar fara deflectoarele de aer, bara cromata si suporti de proiectoare. Imi poate cineva spune ce preturi sunt la ora actuala? sau macar cod-urile sa stiu ce sa comand.
              Multumesc.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google