Da cat costa o bara fata de mcv ?
Bara fata logan MCV pe berlina
Collapse
X
-
Bara de MCV costa 144 euro, iar cea de Berlina 160 euro. Nu stiu ce ti-a aratat tie seful de service.
Comment
-
In jur de 700-800 lei vopsitul, nu conteaza asa de mult culoarea.
Comment
-
Mai bine ii dai un ciocan si te ai dus la casco si gata treabaFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
La Ipso vopsitul partii negre a unei bari este 500 ron .
De pus de MCV pe berlina chiar fiind mai ieftina este greu de tot pt ca nu prea vor cei din service . Daca vor fi de acord considera-te unul dintre norocosi .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Nu toate service-urile sunt asa de rele ca IPSO, acolo tinichigii nu vor sa faca nici o schimbare de reper, si e dreptul lor. Dar in alte locuri, nu sunt probleme.
Comment
-
Sunt incuiati rau, rar gassti pe cite unul mai dezghetat. Le e frica de munca suplimentara, au impresia ca e mai mult de munca pentru adaptare, desi se potriveste la fix bara de mcv...
Comment
-
Am pus si eu bara de MCV pe berlina si se potriveste perfect fara nici o modificare
Comment
-
Si vad ca n-au nimerit codul si ti-au dat cu gaura pentru proiectoare, sau tu le-ai zis?
Comment
-
Frumos eu cand am cumparat masina mia dato direct din fabrica cu bara mcv montata pe eaAttached Files
Comment
-
E si normal, doar e un dCi.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostSi vad ca n-au nimerit codul si ti-au dat cu gaura pentru proiectoare, sau tu le-ai zis?
Comment
-
Bara mcv pe berlina...
Comment
Comment