Nu man tu o sa fii numarul 3 mai avem un user de pe forum care asteapta dupa mine ca apoi sa dea si el comanda
Suspensie Sport, De Care Si De Ce?
Collapse
X
-
Am schimbat arcurile...am pus votgland. Comportamentul masinii este complet schimbat..in bine. Tinuta de drum e alta, franarea e alta...si se impaca destul de bine cu amortizoarele stock. Am mers cu 150km/h si nu am avut vreo problema...am testat si drumurile cu denivelari, gropi s.a.m.d...totul a fost ok.
este ceva mai rigida dar e normal sa fie asa...si nici nu "topaie". Cred ca am facut o alegere buna.Si inca ceva....atentie la borduri si alte obstacole de genul asta...
Scuze pentru poze...sunt facute cu telefonul si nici masina nu e spalata....Am si jante dar le pun cand se incalzeste.
O sa fac si o prezentara mai ampla la my ride...soon!Attached Files
Comment
-
salut...frumoasa masina!pui si tu un pret si cat ti-a coborat-o?ms mult!dintre toate arcurile astea...care ar fi cele mai confortabile?am auzit ca cele de la weitec,e adevarat?"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
-
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment