Cu alte cuvine ma faci "prost de da in gropi". Evit toate strazile cu gropi pentru ca stiu orasul destul de bine si nu se pune problema sa rup masina in cratere. Si pana la urma cine vrea sa faca geometria, sa o faca, , cine nu vrea, sa nu o faca. Simplu!
Suspensie Sport, De Care Si De Ce?
Collapse
X
-
coboara 4.5 cm din arcuri ,dar ti-o inalta cauciucurile cu 1/2 cm fata de cele stockPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
.
de arcurile Vogtland si de amortizoarele de aceeasi marca ce spuneti?
nu e mai bine decat combinatia arcuri vogtland ori eibach ori weitec ori HR ori kw cu amortizoare bilstein."daca ai sa intelegi sensul cuvintelor, aceasta este o comunicare, iar daca ai sa intelegi si sensul tacerilor, aceasta este o comuniune"
Comment
-
Originally posted by alexNeagu View Postaha ms un site de unde as putea comanda daca se poate
Comment
-
Originally posted by Shenny View Postde arcurile Vogtland si de amortizoarele de aceeasi marca ce spuneti?
nu e mai bine decat combinatia arcuri vogtland ori eibach ori weitec ori HR ori kw cu amortizoare bilstein.
Comment
-
si daca dau comanda trebuie sa imi vina din timisoara?Last edited by Seba; 11 March 2009, 10:42.
Comment
-
eu am facut-o la o reprez Seat. au avut tot ce trebuie au ridicat-o..in 40 min era gata...150 lei ca intre prieteni in alta parte tot prin recomandare imi cerea 200 lei; iar fara recomandari se duce in 80-100 lei la fiecare roata"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
Comment