Da asa este, ai dreptate Cristi. La ora aia am fost dus
Suspensie Sport, De Care Si De Ce?
Collapse
X
-
Salut Mih. Eu nu imi vand arcurile Eibach deocamdata, sunt multumit de ele. Ca sa le testez mult mai bine trebuiesc si niste telescoape sport dar usor usor se vor rezolva toate . Daca e sa aud pe cineva care vinde te voi contacta cu cea mai mare placere. Numai bine Mih23!Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by mih23 View PostCumpar arcuri sport: weitec, eibach , poate si h&r astept oferte.Stima
toati arcurili sa vina la mini !
Nu este thread de bursa aici , daca vrei sa cumperi , iti deschizi thread frumos la Anunturi strict legate de masiniPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
am citit toate paginile din acest thread deoarece vreau sa imi pun si eu arcuri sport (probabil eibach) si vreau sa intreb cum se va impaca masina cu arcuri sport fata de cea stock in momentul in care pui greutate pe ea........
PS: mai poti cara aceeasi "greutate" cu ea?Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
-> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
Silent Coat.
Comment
-
Originally posted by ktalyn28 View Postam citit toate paginile din acest thread deoarece vreau sa imi pun si eu arcuri sport (probabil eibach) si vreau sa intreb cum se va impaca masina cu arcuri sport fata de cea stock in momentul in care pui greutate pe ea........
PS: mai poti cara aceeasi "greutate" cu ea?
Greutatea maxima autorizata este cea suportata in principal de sasiu si ea nu se schimba, iar orice arc (facut cu cap, nu arcuri stock taiate si intarite samd...) nu va influenta acest lucru.
Comment
-
ia de aici cateva poze
Comment
Comment