vitriol ms inca o data ce sa zic arata super cu arcuri de 3 cm si cu jante de 17
Suspensie Sport, De Care Si De Ce?
Collapse
X
-
Am votat Eibach pentru ca deastea folosesc,ma refer la arcuri,combinate cu amortizoare Bilstein cumparate la pachet de la Nick.In primul rand schimba total aspectul masinii,este mai stabila, dar pentru cei ce folosesc frecvent drumuri rele, nu recomand.Sunt foarte multumit de aceasta suspensie si nu am simtit o diferenta mare la combinatia Eibach+amortizoare normale,spun asta in urma testelor facute,ca urmare a unor probleme aparute odata cu schimbarea suspensiei,dar care nu aveau nici o legatura cu aceasta.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Eu folosesc combinatia pachetului complet arcuri+amortizoare Eibach luate de la racing nick bucuresti.
Ca si pareri,vreau sa zic ca e foarte rigida masina fata de suspensia stock..practic aceasta suspensie sport e buna doar pentru cei care locuiesc in orase cu drumuri foarte bune sau circula strict doar pe astfel de drumuri.
Daca as face din nou aceasta schimbare as opta doar pentru schimbarea arcurilor,eu zic ca e suficient la ce drumuri avem deocamdata in romania.
Comment
-
Propun inchiderea acestui threat pentru ca pana la urma o sa cedez tentatiei si o sa-mi cobor masina.
Glumesc desigur (in legatura cu inchiderea topicului, insa cu tentatia, nu glumesc )sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
poate sunt eu mai tananau dar nu pricep de ce incepe sa topaie masina daca pui doar arcuri la denivelari? nu ar trebui sa se comporte ca si cu arcurile stock?
Comment
Comment