Suspensie Sport, De Care Si De Ce?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut Alex. Acum am arcuri Eibach Pro Kit. Arcurile Sportline coboara intre 4,5-5 mm cel putin asa am citit despre ele.
    Are un coleg arcuri Eibach Sportline pe masina deci inseamna ca se gasesc dar trebuie sa mai sap eu
    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• As dori si eu o parere despre arcurile sport M.A.D de la Racing Nick daca se poate.

Comment

• Mie mi-au placut cum se comporta la madu si la pufi, e asemanator cu h&r.
        AG 16 Y M A

Comment

• M.A.D...ce naiba sunt astea?
          low....&.....slow

Comment

• Nici eu n-am gasit nimic despre ele si de aia am intrebat,

Sunt fabricate in Olanda din cate am inteles.

Comment

• AG 16 Y M A

Comment

• Eu chiar sunt multumit de ele. La banii aia sunt destul de bune. Parerea mea.
                AG 64 P U F

Comment

• Si eu sunt multumit de ele (sunt ceva gen Eibach SportLine). Cine doreste sa vada cum se comporta il invit sa dea o tura cu masina mea....
                  AG 65 V M C

Comment

• foloseste cineva asa ceva ? ce parere aveti ?

Bilstein B12 ProKit

Attached Files

Comment

• Nu pun intrebari stupide de genul "Care arc ii mai moale si se potriveste cu suspensia stock?" pentru ca mi-am facut cuminte temele si am citit tot topicul.

DAR am o mare problema. Se pare ca pentru cea mai puternica motorizare din gama, pe site la wietec si la eibach nu exista arcuri. Pe site la h&r nu am gasit nici macar optiunea sa aleg manufacturier Dacia...

Vreau clar arcuri Weitec sau Eibach, as prefera Weitec pt ca mai am o masina cu suspensie reglabila Weitec Hicon GT de care sunt f multumit.

Stiti voi ceva, un motiv pentru care la 1.2 sa nu se potriveasca arcurile?
                      Este cineva cu 1.2 cu arcuri sport?
                      Sa contactez daciashop.ro, poate au ei mai multe resurse si imi spun ce optiuni am?

Mersi

Comment

• sunt aceleasi arcuri si la 1.2 16v ca la orice Logan

Comment

• Asa imi imaginam si eu, dar care sa fie explicatia. De ce nu apar pe site la eibach si weitec. Sunt aia prosti si nu mai vor clienti?

Comment

• motorizarea 1.2 16v fiind mai noua,probabil nu au apucat sa updateze siteul si probabil nici la curentu nu sunt cu toate motorizarile de pe puternica noastra masina.
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• parerea mea este ca arcurile ti le alegi in functie de ce amortizoare vei avea pe masina.

Comment

• s-ar putea sa dau eu arcurile mele vogtland (momentan rezervate) cu tot cu amortizoare stock scurtate 4cm si intarite aproape la maxim.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google