Nu stiu sa zic sigur, dar oricum o sa pun arcurile cand o sa pun si rotile de vara. Nu ma grabesc asa tare.
Suspensie Sport, De Care Si De Ce?
Collapse
X
-
Comment
-
am impresia ca nu s-au mai fabricat . Si eu le vroiam acum 5 luni cand mi-am luat arcurile dar nu le aveau si nici nu stiau daca mai aduc sau nu ! In rest..din catezic cei care le utilizeaza , sunt ok ;)sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Si pe mine ma intereseaza eibach sau Weitec.. cine ma ajuta?
Comment
-
Originally posted by liculicu View PostAlte pareri despre arcurile racing nick?
Prima impresie
Avantaje , masina este stabila pe viraje , nu mai balanseaza ca barca pe valuri. nu se mai ridica de "bot" la plecari , nu se mai ridica de "fund" la franari.
aspect placut , mai ales cu niste jante cu "buza"
Stai mai "aproape de asfalt acuma" , o simti mai sportiva )
Dezavantaje , masina rigida(dar nu exagerat) , mai ales pe spate unde este taiata spira jumate.
poate pe viitor sa ai prob cu amortizoarele stock , dar vb lui Kys , la cat costa iti permiti altele , sau dezmebrari.
o sa va injura incontiuu pasageri spate , ii zdruncina mai rau ca pe cei din fata. (deh , drumurile noastre iubite)
asta sunt primele mele impresii si nu le zic din ziar.
Comment
-
depinde de unde tai. xp, eu si streulea am avut, respectiv streulea mai are arcurile spate taiate cu 1-2 spire. numai ca a fost taiat din partea unde sunt 5 spire stranse una peste alta, deci o portiune a arcului care nu lucreaza, e doar pt asezarea in suporti si pt a iesi la lungime. daca tai spire din partea activa, atunci nu e bine, obtii o broasca saltareata...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Vreau sa comand si eu arcuri, cine imi da si mie un site cu preturile accesibile. vreau weitec sau eibach.
ms
Comment
Comment