Scuze iar nu am fost atent, am capul ala bagat in ... ). Eu scriam de ta-technix
Suspensie Sport, De Care Si De Ce?
Collapse
X
-
Originally posted by Christnacht View PostL-am sunat pe baiatul de la sc.spa racing zone srl si mi-a zis ca trebuie putin modificat pe fata iar reglajul maxim "sus" va fi cu 1 cm mai jos fata de suspensia stock ceea ce este bine.
In viitorul apropiat eu unul o sa ma risc la o astfel de suspensie. Daca o sa mor din cauza ei dati si voi de pomana o bere rece )
Cumsecade omu, mi-a explicat calumea
Omul de legatura: Sorin, Tel: 0722 340 642
este putin mai ridicata decat h&r..imi pare rau ca nu am eu poze cu ea maxim jos si maxim sus...oricum cum am mai zis tre facut neaparat o adaptare si pt spate sau alte arcuri ca alea de clio sunt ff mici
cele v-maxx am inteles ca s-ar potrivi pe gauri dar trebuie neaparat suruburi de reglaj.pe spate este la fel ca ta-techinx trebuie facuti alti suportiLast edited by alexutzu; 27 March 2013, 18:28.low....&.....slow
Comment
-
Kw - ul e kw )) ...dar pana strang bani de kw rugineste loganul asa ca ta - tehnics e o alternativa bunasigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
-
Nu e complicata treaba, in orice caz tot ce e de Clio trebuie modificat ca sa se potriveasca pe Logan.
Pe spate se face un tub la strung care sa intre in reglajul suspensiei si sa mai lungeasca reglajul cu 15 - 20 cm ca altfel e spatele prea jos si pica arcu.
Pe fata se largeste o gaura de la 58mm la 52mm.
+pozesigpic
Comment
-
da exact cum a pus robert..eu am facut alt cilindru.si pot regla sa urce mai sus.
e lau o alternativa da eu zic ca e o alternativa doar daca vrei sa coboara masina pentru stabilitate mai bine altceva..eu monentan pun bani deoparte pt kw..e o gramada de bani dar macar stiu ca dau pe ceva calitativ pt loganlow....&.....slow
Comment
-
Originally posted by RobertDH View PostNu e complicata treaba, in orice caz tot ce e de Clio trebuie modificat ca sa se potriveasca pe Logan.
Pe spate se face un tub la strung care sa intre in reglajul suspensiei si sa mai lungeasca reglajul cu 15 - 20 cm ca altfel e spatele prea jos si pica arcu.
Pe fata se largeste o gaura de la 58mm la 52mm.
+poze
Poate se incarca cu sudura ca sa se reduca de la 58 mm la 52 mm.............sau poate doar eu nu inteleg operatiunea si restul o inteleg.Last edited by FastFurious; 27 March 2013, 20:01.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Am explicat eu aiurea. Scuze.
Fuzeta de Logan are 2 gauri unde se prinde amortizorul la distanta de 52mm. Amortizoarele TA-Technix au distanta intre gauri mai mare, 58mm.
Ca sa le faci sa se potriveasca dai inca o gaura la 52mm in amortizor.
E vorba doar de alea 2 gauri unde se prinde amortizorul pe fuzeta, la Logan distanta intre gauri e 52mm, pe amortizoare e 58mm.sigpic
Comment
-
Prea complicata situatia cu tata-urile astea ) H&R & B8 si PA ) Mai mor dreaq cu improvizatiile astea
p.s. imi place ca eu imi iau avant, eu ma contrazic singur ))
Voi vedea ce-oi face, sa strang eu 1200 lei pentru suspensie si atunci o sa ma hotarasc. Deocamdata culeg informatii si pun in balanta
Vreau sa va intreb pe cei care aveti tatechnix.
Sunt rezistente la denivelari, gropi ? sau sunt doar sa mergi la fitze cu ele ?Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Cam toti incearca sa scape de ele acum pentru ca e o mare TEAPA.A zis Alexutzu mai sus la ce e buna suspensia asta.
Comment
-
Pigoo user-ul de pe forum o sa-si ia deci am ce sa testez
Daca o sa mi placa o sa le achizitionez, cat m o tine m o tine dar s-o vad pe burta si sa am stabilitate acolo ca doar nu o sa le tine de show ca nu sunt genul sa merg la fitze )
Cand le-oi crapa o sa trec la H&R )
Deocamdata trebuie sa pun pe picioare planurile pe care le am, masina sta la coada deocamdata ...Last edited by Christnacht; 6 April 2013, 14:37.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment