Da bucsile si flansele nu au nimic , vreau sa o fac sa nu se mai incline atat in curbe , imi scartaie un amortizor spate si vreau cu ocazia asta o schimb toata dar ma gandesc ca daca restul nu are nimic sa nu le schimb aiurea , decat amortizoarele si arcurile .
Suspensie Sport, De Care Si De Ce?
Collapse
X
-
Nefiind similare cu alea de Clio, nu prea o sa gasesti. La circuit s-a alergat cu bascule nemodificate, la fel si la Cupa Dacia, n-a prevazut G.Grigorescu asa ceva...
Poti doar sa le confectionezi la meseriasi, habar n-am care-s aia
Comment
-
Originally posted by Scit View Postnu mi-au adus suspenisa Vohland, insa mi-au propus una reglabila FK silverline suspension. poate a incercat-o cineva? ca nu prea am gasit informatii despre FK
Eu am vrut sa-mi iau un set reglabil si pe duritate, stiu ca foloseau amortizoare Koni reglabile care nici alea nu se mai produc pt Logansigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
Originally posted by Scit View Postnu mi-au adus suspenisa Vohland, insa mi-au propus una reglabila FK silverline suspension. poate a incercat-o cineva? ca nu prea am gasit informatii despre FKsigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Alea albastre au fost vopsite de proprietar. Ia-le pe alea ale colegului, au pret bun
Comment
-
Cu un site de un pot cumpara kitul de suspensie+arcuri la un pret rezonabil stie cineva?Am tot gasit de la 2600 Ron in sus.Cam prea exagerat!Iar suspensiile de la bilstein b8 e la 450 euro 4 bucati ..Am ramas socat.Stiam ca ajunge undeva la 1500 ron.O alta varianta dar sa fie ok ,stie cineva?Nu vreau sa ajung in copaci cu ea!) De asta nici nu am optat la a taia o spira de la arcuri cum procedeaza multi )
Comment
-
Multumesc!Pe multe site-uri media e cam 600 ron arcurile iar amortizoarele 400-450 euro set.Pe site-ul oficial e pro kit b12 500 euro cu arcuri+amortizoare+flanse si ce mai e nevoie!
Comment
Comment